Založ si blog

Ako vnímať Kotlebu a jeho družinu alebo policajný štát verzus občania.

Mimoriadny a tak na slobodu prejavu názoru zobudil aj nás v Kasse. Kotleba sa počas víkendu prejavil svojimi aktivitami o ktorých si môže ktokoľvek čokoľvek, ale  LENON opäť trošku rozčertil pohár politických stuchnutých vôd plný parazitov.

Kotleba a jeho družinu nie sú fenoménom, ktorý by sme mohli hodnotiť ako niečo extraordinery. Takáto partička silných chlapov existuje v každej tzv. demokracii. Je to ťah na bránku s cieľovaním na isté city a pocity (najmä strach o národ, rodinu, svoj život a majetok)

Ponecháme teraz bokom strach o národ a v analýze vykonanej v krčme v Košicoch našou silnou partičkou, v ktorej vítame nového člena – ponižšieho, mierne krívajúceho 30tnika Josepha z Medzeva sa zameriame na strach o rodinu, svoj život a majetok.

Joseph predniesol po zhliadnutí osôb v TV, ktoré ničili výklady obchodov, sochy, lavičky, napádali turistov a šliapali svojimi ťažkými kanadami po úbohých mravcoch, stonožkách a neupravenej hline smerom na Hrad takúto analýzu stavu veci:

Strach o rodinu, svoj život a majetok sú absolútnymi a základnými pocitmi jednotlivca, ktoré signifikujú jeho konanie. Strach o svoj vlastný zdravotný stav je iba jediným stavom, ktorý vyššie uvedené prevyšuje a aj to iba v čase a v prípade vlastnej choroby.

Človek sa teda zaujíma a má strach, ak sa to priamo týka ohrozenia jeho:

a)    vlastnej rodiny

b)    vlastného života

c)     vlastného majetku

Tieto obavy sú umocnené a ovplyvňované prostredím kde žijete. A tu sa Joseph začal zamýšľať, kto sú najviac vystupujúce subjekty proti tzv. extrémistom.

Okrem štátu, resp. predstaviteľov štátu, ktorí navonok vystupujú proti kotlebovcom sú to extrémisti z druhej strany a intelektuálska špička z Bratislavy.

Kto sú to extrémisti z druhej strany a intelektuálska špička z Bratislavy:

a)    fajčiari marihuany a požívatelia iných nelegálnych drog

b)    osoby, ktoré majú potrebu prejavovať na ulici fakt, že to, že sexujú doma s osobami rovnakého pohlavia (čo je samozrejme ich vec a mne osobne – VG je to lauter, hoc Josephovi nie) je v súlade s ľudskou prirodzenosťou

c)     géniovia z Blavy, ktorí vedia kde je sever, kedy padne mesiac a vediaci a vidiaci aj iné veci, ktoré my obyčajní ľudia nechápeme a nikdy nepochopíme

Hore uvedené subjekty teda broja proti kotlebovcom.

Ale prečo proti ním broja?

Veď kotlebovci len upozorňujú a chápu, že obyčajný človek žijúci na Spiši, Zemplíne, pri Luníku IX sa bojí a má strach o svoju rodiny, svoj život, svoj majetok, keďže ŠTÁT ZLYHÁVA a toho OČ necháva napospas osudu.

Užívateľ marihuany, ktorý sa z jej fajčenia nezmyselne furt smeje, chlapík, ktorý šuká doma chlapíka a najradšej by to robil aj mimo svojho domova ani génius z veľkej Bratislavy nikdy nepochopia, že:

  1. Vy – OČ na východe sa bojíte o svojho malého syna či dcéru, aby malý Cigáááň nepokúsal pre nič za nič do lica Vaše dieťa
  2. http://korzar.sme.sk/c/5472867/patrocnu-natalku-pohryzol-rovesnik.html
  3. Vy – OČ najmä na Východe sa bojíte o svoju úrodu o ktorú ste sa celé leto starali, keďže horda sociálne neprispôsobivých občanov si ju zoberie a Vy ráno kukáťe ako puk, že kde sú tie zemiaky, jablká, kapusta a policajti
  4. http://korzar.sme.sk/c/4609787/romovia-vo-velkom-rabuju-zemiacniska-v-mlyncekoch.html
  5. Vaša babka sa bojí vyjsť na ulicu z vlastného domu, aby ju podvodník, zlodej, klamár neobral o dôchodok alebo nedostala kameňom do hlavy, keď malé cigánčáta upozorní, aby išli do školy a nerobili svoju potrebu pri plote jej domu.
  6. http://korzar.sme.sk/c/4967927/v-jasove-zavrazdili-zenu-policia-obsadila-osadu.html
  7. ……………………….dopíšte si iné, stačí zavolať do niektorých oblastí.

Kotlebovci to chápu. A preto sú tu. Na stráži OĽ, pripravení ich strážiť aj  na miestach, kde by mali byť zložky štátu a chrániť slušných, zodpovedných občanov SR proti neslušným, nezodpovedným občanom SR, ktorí porušujú zákony Slovenskej republiky.

12. júna 2010 pochopilo kotlebovu družinu 33 724 obyčajných ľudí.

O štyri roky ich pochopí minimálne 2x toľko, ak bratislavská smotánka nepochopí, čo je to život.


Život obyčajných ľudí, ktorí majú za susedov násilníkov, zdegenerovaných cigáňov a iných jedincov, ktorí nerobia zo života Vášho dedka či babky pokojnú jeseň ich života, ale pekelnú jeseň, kde prirodzená smrť je vykúpením pred besnením tejto zberby, keďže sú schopní nedopriať Vám niekedy ani dôstojnú smrť doma, ale zabijú Vás pre 5 korún na ulici.

Joseph dokončil svoju prednášku.

Ja som počúval Josepha s otvorenými ústami, Ištván so zavretými, Tóno mlčky a Pišta – a simple slivkár sa na záver postavil a začal skandovať: „KOTLEBA, KOTLEBA, pustite Kotlebu“…..

Keď Pišta začal vykrikovať toho kotlebu,  Tóno mu riekol, že nech drží ústočká, ale nestihol ani, lebo v tom niekto rozkopol dvere pohostinstva a dnu vrazila zásahová jednotka chrániaca tento štát a jeho občanov.

Všetci sme skončili v cele predbežného zaistenia.

Túto správu o našej schôdzke a jej výsledkoch oznamujem nie cez mobil, ktorý nám napichli mimoriadne úž pár hodin po prepustení cez pravdivy slobodný NET, aby sa naše rodiny ani naši prívrženci nebáli, keďže vzhľadom na to, že na nás nič nemali, museli nás v zmysle ústavy SR prepustiť a my sme FREE.

Jediné, čo nás potešilo, okrem málo výživnej stravy, ktorá však znamenala, že Tóno trochu schudol bolo, že niekoľko, nie málo príslušníkov PZ s nami sympatizovalo, hoc len mlčky. Tak ako s kotlebovcami sympatizuje nie malá väčšina mlčiacich občanov SR.

Najväčšie sklamanie moje osobné však bolo, že do  pohostinského zariadenia, kde vedieme čisto filozofické debaty sa asi infiltrovali nejakí neprajníci zo SiSaSaS.

Inak si nevieme vysvetliť ten zásah.

Ibaže by ten zdegenerovaný Sandokan, čo 15 minút pred zásahom ozbrojencov opustil pohostinstvo plnil svoje občianske povinnosti a nahlásil zložkám, že extrémisti vyčíňajú nielen v Bratislave ale aj v Košicoch.

Ako však pravda ukázala sa, nie Sandokan mal pravdu, ale pravdu asi mal Tóno, ktorý zásah policajnej jednotky proti nám pokojným filozófom nazval zásahom subjektov vystrkujúcich rožky…., dovolíme si tvrdiť za zneužitie represívnych zložiek štátu proti občanom štátu prejavujúcim svoj názor, či sa Vám páči ich názor abo i nie.

A Ištván ešte dodal:“ Namiesto chránenia zemiakov a ĽUDÍ, chránia sochu – KUS KOVU a bijú našich ĽUDÍ.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 490239x
Priemerná čítanosť článkov: 3335x

Autor blogu

Odkazy