Založ si blog

Galko: Fico je to najodpornejšie, čo môže byť v politike – dodávam svoj skromný postreh

Veľmo nerád o5 sa zapájam do politických polemík ale toto mi zas nedalo. Aby bolo jasné, je mi šuma čuma fuk čo ten či onen, a tí čo ma poznajú vedia, že Figa nemusím.

Ale…..a teraz by si to niektorí mohli prečítať co řeknu na Galka:

Na Slovensku sú v súčasnosti len dvaja skutoční a relatívne veľkí politici, ktorí by sa pravdepodobne nestratili ani za hranicami nášho malého Slovenska.

Môžete si o nich myslieť čo chcete, ale sú to:

  1. Róbert Fico
  1. Mikuláš Dzurinda

Dávno, dávno by som tam zaradil, ešte aj Doktora, ale ten nevedel kedy odísť a skončil v lese pri medveďoch.

Takže tak pán Galko: Fico a Dzurinda. Ostatní tzv. politici sú poväčšinou až na pár výnimiek, pochlebovačmi týchto dvoch, resp. sú v skupinke totálne nepripravených amatérov, ktorí ani nevedia ako a zrazu sa ocitli pri MOCI.

Osobne si myslím, že ste p. Galko možno aj čestný a úprimný človek ale viete koľko čestných a úprimných koncipientov si u mňa hľadá prácu?

Neskutočné množstvo a keďže NIČ z práva ešte NEVEDIA, tak ich nechcem. Lebo sú totálni právni amatéri, hoc skončili právo.

Tak ako Vy ste totálny amatér ako Politik.

Ja som ich neprijal, lebo som si povedal, že nebudem sa rozčuľovať a učiť ďalej niekoho za moje prachy a naprávať ich chyby.

Problém Váš je, že  Vy sa učíte na poste Ministra ako sa robí politika a Slovensko za Vaše chyby ešte pekne zaplatí….

Jasne…už počujem, že Fico a spol….kradli atď. a Vy….atď……neviem, ktorá kombinácia je najhoršia, ale lojálny a neschopný úplne ideálna kombinácia nie je. Ale takých je Vás tam v SisAsaS asi vááác.

Pre ostatných, ktorí ešte vládzu čítať niečo z psychiatrie, možno čítať nižšie, inak tu BLOK končí.


nižšie napísané už skôr, ale teraz to tak zapadlo, tak prikladám

6 dní na Prednej Hore a čo to zo mňa spravilo – Dzeň prvý

Ako som spomínal moji pravdivý priatelia, podrobujem som sa odvykacej kúre od Internetu na Prednej Hore. Primár mi zobral laptop s wifi pripojením výmenou za modrú tabletku veriac, že moja liečba bude úspešná.

Viac – odporúčam, prečítať viac mojich blokov lebo je to taký crazy pribeh s dejovou líniou, qoli pochopeniu, napr.:

http://vladimirgurtler.blog.pravda.sk/2010/08/10/alkohol-je-svinstvo-ale-zavislaka-z-vas-spravi-az-internet/

Ak však čítate, tento blok iste Vám došlo, že liečba sa neuberá správnym smerom. Vystihol som vhodný okamih, keď primár v rámci terapie zobral pacientku a odišli do vírivky a vloudil som sa do jeho pracovne.

Zapínam primárove PC a píšem nižšie uvedené, aby som nesklamal mojich fanúšikov pravdy uvedomujúc si zároveň, že moju zákernú chorobu týmto spôsobom nezastavím:

V záujme ochrany životného prostredia, snahy pomôcť mladej generácii totálne nepodľahnúť závislosti od netu, blogov a podobnych diablových pokušení som sa so súhlasom primára prednejhory podujal opísať niekoľko príbehov mojich nových kámošov.

Prosím všetkých, aby vnímali týchto závislých ľudí po moci ako ľudské bytosti s ich chybami, túžbami, prianiami a nie ako odvrheľov spoločnosti.

V sanatóriu som si uvedomil, že život je absolutely crazy. Samozrejme, iba ak chcete, aby absolutely crazy bol.

Ak to nechcete, môžete ho prežiť úplne jednoducho a spokojne v Oščadnici. Ráno sa zobudíte, sadnete na autobus, ktorý Vás odvezie do Plešivca, tam vo fabrike na jogurty plníte umelohmotné jogurtové kelímky s pomocou stroja jogurtom, po práci sa odveziete späť do Oščadnice, pozriete si TV, dáte si večeru, idete spať a ráno opäť rovnaký rituál plnenia jogurtových kelímkov jogurtom.

Po tridsiatich rokoch idete do dúchodku, ak náhodou autobus cestou späť do Oščadnice nehavaruje a Vy nezomriete pri tejto dopravnej nehode.

Inak zomriete normálne, prirodzenou cestou. A na smrteľnej posteli si poviete, že aký krásny život ste prežili a koľko jogurtových kelímkov ste naplnili.

Nane šťastie moji noví prednohorní priatelia takýto život nezažili a vyrozprávali mi počas môjho šesťdňového pobytu svoje životné príbehy. Všetky príbehy sú verifikovateľné, keďže boli uskutočnené v rámci skupinovej terapie za účasti mňa, primára, Ľubomíra, Ivana, Braňa, Róberta, Igora a Petra.

Dovolím si každému z hore uvedených venovať chvíľku Vášho času.

Dzeň prvý –  terapia Ľubomíra (skrátená verzia, dlhšia verzia iba na vyžiadanie)

Ľubomír, bol šéf supermarketu. Pracoval tvrdo a zodpovedne. Prichádzal do styku s ľuďmi a žiaľ aj s peniazmi. Pokladníčka v supermarkete bola žena jeho snov a on mužom jej nocí. Zamilovali sa do seba. Ľubomírova túžba vyhrať na hracích automatoch milióny, aby si potom mohol kúpiť nehnuteľnosť a následne ju prenajímať ho priviedla na krivé chodníčky. Peniaze z pokladne začali miznúť a nakoniec zmizla aj pokladníčka. Nik nevie, či spôsobil manko on či ona. Každopádne vedenie sa celý škandál rozhodlo ututlať tak, že šéfa supermarketu vyslalo na vyššie miesto. Toto vyššie miesto však bolo nad sily Ľubomíra a preto sa ocitol na prednejhore. Jednoducho sa z nedostatku hracích automatov, straty funkcie šéfa supermarketu a získania vysokej funkcie v exekutíve zbláznil.

Poučenie z terapie: Nikdy neháčte do automatu 2eurovú mincu s portrétom britskej kráľovnej. Môže to spôsobiť vznik Vašej závislosti na hracích automatoch a pocit, že máte na to, aby ste sa stali ministrom.

Primárom odporúčaná liečba pacientovi: Pokoj, vyhýbanie sa spravodajským zložkám, stresu a pokladníčkam. Pokračovanie v skupinovej terapii, najlepšie v pôvodnom prostredí osôb supermarketu mimoriadne vhodné.

Dzeň druhý –  terapia Ivana (skrátená verzia) nasleduje až zajtra.

Upozornenie: čítaním týchto zúfalých príbehov naraz sa vystavujete riziku vážneho poškodenia mozgu. Odporúčaná dáfka autora je maximálne jeden príbeh za 3 dni a pre slabšie povahy nepoznajúce skutočnú pravdu  je lepšie tieto analýzy nečítať vôbec. Zároveň prísne varujeme používateľov mikrovlných rúr, že sušenie mačiek v nich, môže mať nedozierne následky na Vás, mačku a spôsobiť aj ďalšie znefunkčnenie mikrovlnej rúry na ktoré sa nevzťahuje záruka výrobcu.

Toto všetko hore uvedené neviem dať na blog pravdy, keďže tunák je táto stránka blokovaná. Netuším prečo, ale ak si ste to prečítali, tak to znamená, že asistent šéfka z pezinka obdržal file, ktorý som mailom odoslal z primárovho PC aj s prístupovými kódmi a nahodil moju pravdu na pravdu.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 490094x
Priemerná čítanosť článkov: 3334x

Autor blogu

Odkazy