Založ si blog

Anonymní HRÁČI poškodzujú pravdu a slobodu slova

Naša polo ilegálna skupinka sa dnes na obed stretla poloilegálne v Blave. Chýbal iba Tóno – štátny zamestnanec sekajúci dobrotu v práci, lebo sa bojí čistiek, ktoré ohlásili, resp. pripravujú demokrati – farizeji. Tóno, určite žiadna hviezda a mozog štátnej správy nie je, ale nekradne a má už isté skúsenosti. Ak ho odpália, bude to iba znamenať, že niekomu blízkemu z košiara vládnej päťky, či šestky prihodili JOB. Job síce nie významný ale v čase ekonomickej krízy, lepšie tyšic evri v štátnej správe jak s drotom do oko v Prjašive.

Takže sme sa na štvrtkovej porade rozhodli zaujať stanovisko k anonymným SRÁČOM na pravde, ktorí poškodzujú pravdu, mútia vodu a dehonestujú slobodu slova vybudovanú krvou davov v novembri 1989.

Naše stanovisko je jasne a nasledovné:

  1. žiadame ústredné vedenie v Pezinku, aby neboli umožnené bloky anonymných autorov
  2. žiadame záložné velenie z Plešivca, aby boli odstránení z diskusií anonymní prispievatelia

Sloboda slova znamená okrem slobody aj zodpovednosť. V prípade, že anonymní sráči sa boja odhaliť svoju identitu môže to a asi to s veľkou pravdepodobnosťou znamená, že oni:

A)   sú šráči, nielen z Kasse

B)   sú bojkovia

C)   sú agentmi SiS

D)   sú agentmi inej politickej strany

E)    sú farizeji a judáši v jednom

F)    nie sú schopní uniesť pravdu

G)   mútia vodu a mútia

H)   iní………

Ak niekto verejne anonymne vystupuje mal by za svoje vystupovanie niesť aj zodpovednosť. Ak už nie právnu, tak aspoň človečiu.

Kľudne môže nášmu DIAMANTU nadávať, nenávidieť ho, hrešiť or čokoľvek iné. Ale ak tak činí verejne, nech má (ne)obyčajnú odvahu aspoň sa predstaviť.

Dokiaľ to tí anoNYMOVIA neurobia, naša skupinka sa nedá vyviesť z rovnováhy a na anonymných SRÁČOV nebudeme vôbec reagovať. Nám takí bojkovia  z ktorých poniektorí sú aj zlí ľudia nestoja ani za prd vo vesmíre a spoločne už pracujeme na novom bloku, kde pravda, sloboda a spravodlivosť budú pre všetkých kľúčové a náš BLOG im ich názory a myšlienky dovolí slobodne, a aj s diskusiami prezentovať. Ak sa samozrejme predstavia všetkým, či úplne prinajmenšom aspoň mne ako vodcovi skupinky.

Sloboda slova, je aj zodpovednosť a radšej mať päť karátový pravý diamant ako tisíc karátové FALSUM.

Pravá pravdivá kvalita nakoniec bude vždy viac ako falošná anonymná kvantita. A aj k tomu cieľuje naša skupinka.

PRAVDA zvíťazí. Len to chce čas. Áno šéfko, makáme, makáme. Čo nevidno?

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 490219x
Priemerná čítanosť článkov: 3335x

Autor blogu

Odkazy