Založ si blog

Dočasne vyššia DPH je ako dočasný pobyt ruských vojsk po 68om

Je to absolútne klamstvo a farizejstvo čo dokážu vyprodukovať terajší judáši pri moci.

Poviem to asi takto. Treba zvýšiť DPH lebo štát má ekonomické problémy? Ak odborníci ekonómovia vypočítajú a povedia, že áno, a vraj celoplošná daň je podľa nich najlepšie riešenie tak ja ako neekonóm poviem OK, hoc ako právnik si myslím, že by sa to dalo riešiť aj kúščik inak.

Čomu však hovorím: NIE ok, je absolútne klamstvo a farizejstvo čo robí tento mišmaš pohrobkov z koreňov HZDS, farizejov černokňažníkov a judášskych liberálov.

Ako môže niekto povedať, že dočasne sa zvýši z 19 na 20 percent (späť na 19 percent sa zníži najskôr od 1.1.2015).

To je čo? Veď to je ako pobyt ruských vojsk na území bývalého Československa. Tiež prišli dočasne a boli tu 20 rokov.

Dovolím si citovať časť sloganu, ktorý som vyhútal: „Neverte im. Klamú, zavadzajú a zavádzajú.“

Slogan bol vymyslený na niečo iné, ale presne sa dá použiť aj na to, čo urobili títo mocipáni vo veľkej Bratislave, ktorí majú svoje judášstvo a farizejstvo vo svojom vnútri asi tak hlboko zažraté, že tá choroba v nich je neliečiteľná a zhynie až s ich telo, tak ako neliečiteľná rakovina zhynie až spolu so smrťou  pacienta.

Ja absolútne klamstvo prehlásiť, že DPH bude späť na 19 percent znížene najskôr od 1.1.2015, lebo vtedy tam HORE pri moci oni už vôbec nemusia byť.

Pri moci môže a verím bude iná garnitúra a preto toto vyhlásenie k DPH je: KLAMSTVO.

Len klamár môže vyhlásiť, že splní niečo, čo nevie garantovať. A presne toto urobili. Tak isto ako vo volebnej kampani. Klamali kvôli získaniu moci, kvôli peniazom, kvôli svojmu egu a klamú aj teraz.

Farizeji a judáši poprú aj Gaja len aby sa dostali do Raja.

Raja, kde moc a žrádlo je zadarmo lebo ste predseda a večera s blogermi na pôde Národnej rady SR v jeho kancelárii je úplne v pohode. Veď si len pokecáte s blogermi a najete sa, Vy ostatní, aj predseda na trovy daňových poplatníkov. Vraj je to absolútne normálne repro predsedu a ak to minie na blogerov, je to úplne špica a asi normálne podľa predsedu.

Podľa názoru mňa – Vladimíra Gürtlera je pozývať blogerov a hostiť ich na trovy štátu v kancelárii predsedu NR SR absolútne kriváreň, svinstvo a popretie všetkého, čo tento FÉROVÝ hráč hovoril a tvrdil.

Keby pozval blogerov za vlastné prachy do vinárne alebo krčmy, môžem mať síce súkromnú výhradu, ale inak nepoviem ani mäkké F.

Lebo za vlastné prachy si môže robiť ktokoľvek, čokoľvek, hoc aj predseda NR SR, lebo sú to jeho prachy, ale nie hostiť blogerov za štátne prachy, za dane obyčajných ľudí.

BTW. Ten predseda povedal na schôdzke, že zvýšenie DPH bude považovať za svoju osobnú prehru. Kráľ Richard teda prehral. Vďaka chlapíkovi so šibalskými a prekrásnymi očami, vyhral kráľ Richard  veľké voľby a získal MOC. Odvtedy robí prúser na prúser a judúšsky zapredáva (zapredával aj pred 12. júnom 2010 – vie on a viem aj ja)  všetko a každého, len aby prd robil a užíval si MOC a štátne vymoženosti.

Mal som tú česť postretnúť Kráľa nielen na večeri blogerov ale aj X krát pred jeho odrbaním poddaných.

Vždy hovoril a opakoval, že on si kúpi spoľahlivý biely Lexus vyrobený férovými robotnými Japoncami, avšak keď mu Igor zabezpečil moc, kúpil si čierne Ferrari.

Tak klamať do očú nedokáže hoc kto. 10x povedať biely Lexus a kúpiť čierne Ferrari a písať blogy tak presvedčivo, že Vám uverí aj 4 % špička spoločnosti, to je majstrovstvo.

Tak klamať dokáže len pán MAJSTER KLAMÁR, a majster Proper je proti nemu iba odvar z kalerábov na zabíjanie poddanských baktérií vo WC.

Kráľ Richard I Levie Srdce mal vraj aj srdce okrem rozumu.

Tento náš Kraľ Richard, má len vypočítavý rozum a judášsko farizejskú taktiku ako a čo.

Zapadol do partičky starých harcovníkov dokonale.

Takže tak ako hovorím: „Neverte im. Klamú, zavadzajú a zavádzajú.“

Ohľadom tej DPHčky je to absolútne klamstvo a nevidí ho len ten, kto ho nechce vidieť.

Názor vyjadruje slobodný názor a súkromné stanovisko vladimíra gurtlera, a slobodné a súkromné a nezávislé stanoviská a názory a pod. vyššie menovaného budú, resp. môžu byť niekedy viac a niekedy menej prezentované aj na www.vladimirgurtler.sk

keďže Pišta, Tóno, Joseph G. z Medzeva a aj iní trvajú nech blokujem ďalej. Tak, ak budem stíhať chlapi, tak oki doki koki, budem blokovať ďalej, lebo ja držím slovo a na rozdiel od iných aj hrám FÉR skutočne.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 490253x
Priemerná čítanosť článkov: 3335x

Autor blogu

Odkazy