Založ si blog

Bratislava verzus Košice alebo úradník verzus úradník

Idú komunálne voľby a niektorým osobám to určite nespôsobuje radosť. Strach zo straty pravidelného príjmu v samospráve nie je malý. Doteraz poniektorí straníci a nimi určení úradníci ak mohli, tak sťažovali život občanom ale nikdy nešlo o život. Ak ide o fleky na magistráte, platy a výhody tak pozor, tu už ide skoro o život.

Život úradníka na magistráte.

Ak sa dá, sťažíme nezávislým kandidátom všetko čo môžeme, nech sa narobia, nech atď…a nielen nezávislým oc.

Rozdiel medzi úradníkmi v Bratislave a v Košiciach nie je veľký ale v Košiciach si úradníci ak sa dá, uľahčia robotu na maximálnu možnú mieru.

Zatiaľ čo v Bratislave, si úradníci dali tú námahu, že Formuláre a tlačivá – Kandidátna listina pre poslanca (nezávislého kandidáta) pripravili a len si ich vytlačíte a doplníte:

http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=78462&p1=11041717

v Košiciach úradníci majúci extrémne veľa roboty to vyriešili jednoducho tak, že Formuláre a tlačivá – Kandidátna listina pre poslanca (nezávislého kandidáta) nepripravili, ale urobili len presmerovanie na stránku Ministerstva vnútra SR.

http://www.kosice.sk/clanok.asp?file=volby_komunalne2010.htm

Prístupom košických úradníkov sa našťastie nestalo nič strašné. Nikto z občanov neprišiel o život ani nič podobné. Niektorí úradníci a politici spôsobili zámerne alebo nezámerne aj väčšie škody, svet sa nezrútil ani nezrúti a vyplniť všeobecný formulár by sme mali zvládnuť aj bez úradníkov.

Chcel som len poukázať, ako sa niekedy DÁ, ak sa chce a ako sa niekedy NEDÁ, ak sa nechce.

Príklad je úplne malicherný ale bolo by ok, ak by niekoľko nových nezávislých štúk, napr. aj z platformy nezávislých občanov 7statočných mohlo po komunálnych voľbách popreháňať starých komunálnych košických kaprov.

 rybopet dňa: 13.04.2004 o 21:21:03 napísal(a): 	 IP: 62.65.180.7 Bobes-vážim si ,že si to tu napísal ako svoju osobnú skúsenosť,ktorá potvrdzuje moju teoriu.Že veľká šťuka nie je škodcom v revíry,ale práve naopak,likviduje choré a zdochnuté ryby.Asi je to preto,že pre svoju veľkú hmotnosť by musela vydať oveľa väčšiu energiu,ako vydáva pri konzumovaní zdochlín.A keďže v prírode by malo byť všetko v rovnováhe/čo nie je pri činnosti človeka/,nedostatok poriadných šťúk spôsobuje premnoženie bielych rýb,ktoré zákonite konkurujú kaprovi a tým znižujú výnosnosť revíru.Je úplne prekvapujúce,že teoria chytania šťúk skoro úplne vylučuje metodu na mrtve nástrahove rybky.Šťuka je krásna ryba/popri všetkých ostatných/,zaslúži si väčšiu mieru,väčšiu ochranu a väčšie nasadenie do rervírov.

rybopet dňa: 13.04.2004 o 21:21:03 napísal(a): IP: 62.65.180.7 Bobes-vážim si ,že si to tu napísal ako svoju osobnú skúsenosť,ktorá potvrdzuje moju teoriu.Že veľká šťuka nie je škodcom v revíry,ale práve naopak,likviduje choré a zdochnuté ryby.Asi je to preto,že pre svoju veľkú hmotnosť by musela vydať oveľa väčšiu energiu,ako vydáva pri konzumovaní zdochlín.A keďže v prírode by malo byť všetko v rovnováhe/čo nie je pri činnosti človeka/,nedostatok poriadných šťúk spôsobuje premnoženie bielych rýb,ktoré zákonite konkurujú kaprovi a tým znižujú výnosnosť revíru.Je úplne prekvapujúce,že teoria chytania šťúk skoro úplne vylučuje metodu na mrtve nástrahove rybky.Šťuka je krásna ryba/popri všetkých ostatných/,zaslúži si väčšiu mieru,väčšiu ochranu a väčšie nasadenie do rervírov.

Ak občania nebudú ľahostajní samozrejme, lebo straníci ľahostajní určite nebudú.

Bez zmeny stavu osadenstva totiž rybník zatuchne a kapre zdochnú na prežratosť, nedostatok kyslíka, pohybu a starobu.

A čakať tak dlho, to by bola strata času pre mesto Košice a jeho občanov.

Názor vyjadruje slobodný názor a súkromné stanovisko vladimíra gurtlera, a slobodné a súkromné a nezávislé stanoviská a názory a pod. vyššie menovaného budú, resp. môžu byť niekedy viac a niekedy menej prezentované aj na www.vladimirgurtler.sk

Oficiálne stanoviská platformy nezávislých občanov 7statočných sa nachádzajú na www.7statocnych.sk

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 491465x
Priemerná čítanosť článkov: 3343x

Autor blogu

Odkazy