Založ si blog

Matovičova strana obyčajných ľudí.

Taktika v biznise je okrem peňazí dosť podstatnou vecou pri dosiahnutí úspechu. Obdobne je to aj v politike. Mať dobrú taktiku je fajn, a keď k tomu pridáte nejaké peňeži, zamotáte do toho média, pridáte korenie kupovania hlasov, pár nadávok, aby politickí bastardi zhnili v base a môže z toho vzniknúť celkom zaujímavá strana, ktorá bude miešať karty v tomto politickom guláši slovenskom.

Igor Matovič to dokázal. Treba mu pogratulovať. Niektoré veci boli u neho skôr náhodné ako takticky premyslené, to však nič nemení na veci, že vypálil nateraz rybník Sulíkovi a aj ostatným starým kaprom v politickom rybníku, ktori si mysleli, že sú o5 pri válove, a keď budú mľaskať tichšie ako ficova kompánia, majú na živobyte vystaráno.

Podľa všetkého bude Maťovič, ak vydrží v nasadenom tempe najbližšie obdobie viacerým komplikovať život, o to viac, keď dokáže stále prikladať polienka do ohníka, aby to v politickom gulášovom kotli aspoň bublalo.

Bez urážky ukážky, ale musím napísať, čo Tóno v krčme u Janka povedal na Igora: Kua Vovík, vieš čo to znamená, že Matovič dostal 40 000 hlasov? Znamená to, že minimálne 40 000 Slovákov, keď serie na hajzli, číta tie jeho reklamné noviny a akceptuje, to čo píše. A má pravdu.

Priznajme si: My chlapi si radi prečítame novinky na WC. Niekedy je to jediné miesto pokoja a relaxu v dome či byte. A Igor do poštovej schránky pribalil tie novinky zadarmo a hovorí k nám úprimne.

Žiadne farizejstvo – priamo od srdca,

Kradneš – si zlodej,

Podvádzaš – si podvodník,

si Róm – nesi Róm, si cigáááň.

Všetci podvodníci a zlodeji by mali skončiť v base. A hoc v nej aj zhniť.

Tak by to aj malo byť, ale život je niekedy zložitejší. Nič totiž nie je len čierne alebo biele. Tak ako aj celý čudský život. Nikdy nie je len čierny alebo len biely.

Igor vyvolal vlnu a naskočil na ňu. Zatiaľ sa vezie. Založí svoju stranu.

To sú fakty.  Tri roky v parlamente so svojimi obyčajnými ľuďmi bude rozpávať a sem tam aj tárať ako poslanec a v dalších voľbách snáď získa toľko, že presadí viac ako teraz.

Na každý pád, dneska tento pán, na základe 40 000 hlasov (to je cca. 1 % voličov Slovenskej republiky) dokáže hýbať Smerom, kam sa Slovensko uberie. Prozatím.

Pišta dvihol pohárik a riekol: „Na zdravie, na Igora, a nech s nimi všetkými tými h……zlami vyje………………be!!!“

A my s Tónom a novopridaným do partie Ištvánom v krčme u Janka v Košiciach s úsmevom pripíjame. A má pravdu kua…. Tomu sa hovorí úspech – 1% a starí harcovníci sú v pozore. Ibaže, by sa teraz tí starí harcovníci politickí z rôznych strán spojili proti nám – obyčajným ľuďom. Musíme byť preto opatErní Igor. Vieš, že politici sú líšky. Howk.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 492005x
Priemerná čítanosť článkov: 3347x

Autor blogu

Odkazy