Založ si blog

Atentát na hovorcu 7statočných

Milí priatelia pravdy pravdiví. Musím Vám oznámiť pre niekoho smutnú správu a pre niekoho dobrú. Smutná správa pre všetkých priateľov a podporovateľov 7statočných je, že volebný koč 7statočných bol zničený. Dobrá správa je, že zničené sú len materiálne statky, ale hovorca 7statočných vodca JUDr. Vladimír Gürtler sa nachádza mimo ohrozenia života.

atentat1

Je zatiaľ nevysvetliteľným javom, že atentát na koč 7statočných a tým nepriamo na hovorcu 7statočných, keďže koč sa nachádzal pred sídlom hovorcu sa udial v deň zverejnenia článku na pravde pravdivej, že Judáši a farizeji vládnu svetom i Košicom http://vladimirgurtler.blog.pravda.sk/2010/11/18/judasi-a-farizeji-vladnu-svetom-i-kosicom/

atentat 2

Vyzerá to, akoby všetky WOODOO sily straníckych judášov a farizejov sa snažili privolať nešťastie a pohromu na 7statočných a ich volebné nástroje (inde bol tiež zničený aj jeden zo 7mich billboardov 7statočných), s ktorými bojujú a vedú zápas za právo a spravodlivosť, za Košice.

PB180178 w

Z hore uvedených fotiek teda vyplýva, že dočasne bude obmedzená premávka po uliciach mesta Košíc s volebnými kočmi 7statočných. Zároveň dôkladne 7statočných začína analyzovať, kto, prečo, začo, načo, či náhodne a či úmyselne sa snaží paralyzovať činnosť a aktivity 7statočných a ich kandidátov. Príslušníci polície začali veci šetriť a prvé výsledky vyšetrovania už SMERujú k odhaleniu páchateľov tohto hanebného činu.

PB180167 w

Priateľov 7statočných si dovoľujeme požiadať, aby ak môžu, koncentrovali všetky svoje pozitívne myšlienky a energiu na 7statočných tak, aby woodoo judášof a farizejov prestalo účinkovať. Ďakujeme za podporu a snáď ešte nastane v budúcnosti stav, ako sa udial len pred pár dňami, ako ukazuje nižšie video, keď WOODOO nepriateľov 7statočných neúčinkovalo.


Kampaň 7statočných pred atentátom.

Don´t ever give up.

S úctou,

JUDr. Vladimír Gürtler

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 490214x
Priemerná čítanosť článkov: 3335x

Autor blogu

Odkazy