Založ si blog

Alkohol je svinstvo, ale závisláka z Vás spraví až Internet.

Je to absolútne príšerné čo dokázal ten diabolský Internet. Okrem toho, že posunul ľudstvo vo vývoji možno aj o 50 rokov dopredu, zničil osudy miliónov ľudí a ďalšie desiatky miliónov chytá triaška a nervozita, ak sa nemôžu pripojiť.

Tieto stavy trasenia sa rúk a nervozity teda vôbec nemusia znamenať, že ste stretli alkoholika. Samozrejme, ak ste nestretli my Ištvána – a simple slivkára, ten to z nedostatku fejsbuku nemá.

Musím sa Vám priznať priatelia moji pravdivý, že stavmi nevoľnosti z nemožnosti pripojenia sa ku celosvetovej komunikačnej sieti čas od času trpím aj ja.

Moje prejavy sú najmä, nie však iba nasledovné: trhám si nechtíky a šúpem kožky na prstíkoch, podozieravo sledujem oblohu, či nepríde víchrica a nepoškodí môj nový Lexus IS 250 Cabrio Coupe a som NEPRÍJEMNÝ.

Tieto odporné prejavy som sa rozhodol z môjho života odstrániť.

Najprv som navštívil primára Šariho v košickej fakultnej nemocnici. Následne na základe jeho výmenného lístka som nasledoval Braňa na Prednú Horu.

Norine luxusne BMW na ktorom sa Braňo vozí urobilo môj Lexus ako hračkársky trabant.

Keď ma obehol a ja som videl v prachu len tu časť značky ….ORA 7, tak som si povedal, že v tej Blave ma pekne urobili, keď ma presvedčili kúpiť ten ležiak pred zimou. No ale čo už. Stáva sa.

Minulosť už nezmením ale na Braňov rýchlostný rekord som na plné ústa do vetra zakričal:

„Pojebše !!!“

Šak sa ešte stretneme. A mal som pravdu. Na Prednej Hore ma čakal nielen Braňo. To, čo som tam videl, neprajem vidieť ani najväčšiemu priateľovi.

Závislákov na alkohole, feťákov, 2 totálnych gumkáčov a ďalej už ani nehovorím.

Vidiac Braňa pri norinom BMW v dave týchto chorých ľudí pre ktorých bol on, prekonavší krízu s norou aj alkoholom tým najväčším hrdinom znamenalo pre mňa jeden z najväčších zážitkov posledných dní.

braňova pevná vôľa, ktorou prekonal závisť neprajníkov a jeho šarm, ktorým ovládol DAV na Prednej Hore ma utvrdili, že to dokážem aj ja.

Vzdať sa závislosti na internete, prestať si trhať nechtíky a šúpať kožky na prstíkoch je môj najbližší CIEĽ.

Boja o čelné pozície v pravde sa samozrejme nevzdám a ani nemôžem bez posvätenia šéfka, ale vypisovať o OČIMOVI stále niečo ONIČOM je také strange.

Nexem si budovať kariéru ako Igor a Rišo, len na kritizovaní ľavej nohy Figa.

Hoci to nebol zlý smer, a aj im to vyšlo.

Takže možno pri tom kritizovaní, pre zmenu najprv Igora a Riša a potom aj Figa a Ronalda zostanem. Ale to až po návrate z čiernejhory.

Keby som aj napísal pravdu, že som tam zočil takého chutného, chutnučkého mladíka so šibalským úsmevom v saku a bez kravaty ako háďže nejaké reklamné novinky do schránky sanatória, tak mi tak či tak neuveríte.

Takže tu zostanem do budúceho utorka. Je tu čistý vzduch, žiadna konektivita, motýľe lietajú a lúka je plná kvetov. Cítim sa ako v rozprávke a jediné čo ma trápi, je Braňo.

Bol by som nerád keby tu zostal dlhšie ako deň. On je taký trápny košický čávo a snaží sa upriamovať pozornosť len na seba. Ak by tu zostal a robil to zas, môj stav by sa určite nezlepšil.

Úplne mi stačilo vidieť toho roznášača novín. Ak by sme na Hore boli Braňo, OČIM a JA dokopy, tak to by dobre neskončilo. Traja kohúti na smetisku prednejhory, to by boli len problémy.

Primár to vie a zaraz mi povedal: netrápte sa Dr. Gurtler odovzdajte mi pls Váš laptop a zoberte si tú tabletku. Vedzte, že Braňo došiel len na otočku – liečba ambulantne, OČIM odchádza zajtra a Vás si tu necháme na začiatok 6 dní. To je vedecky dokázané minimum dní, ktorí sú potrebné na prvú odvykaciu kúru od Internetu. To zvládnete pán kolega. Toľko bez Vás snáď Vaši klienti a priatelia v pravde vydržia vraví mi kolega doktor.

Slnko svieti, obloha je jasná ale semiačko pochybností čo bude ďalej, či to zvládnem, či bez netu a politky sa nezbláznim, to všetko mi prebieha mojim geniálnym mozgom.

A na plece mi sadla babôčka….

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 490199x
Priemerná čítanosť článkov: 3335x

Autor blogu

Odkazy