Založ si blog

Žiadame, aby predsedníčka Ústavného súdu SR išla na tehotenský test.

Šialenstvo politikov, ktorí sa zbláznili z nedostatku práce v parlamente prerástlo až do hystérie, a Pišta – a simple slivkár, požiadal členov našej skupinky o okamžitý míting všetkých členov diamantu. Účasť bola povinná, keďže situácia je mimoriadne komplikovane vzrušujúca. Kokainové excesy a vyjadrenia ústavných činiteľov vyústili do stavu, že Pišta trvá na zaujatí stanoviska k nasledovným chýrom a správam zo zákulisných zdrojov:

Pišotove zdroje v SiSaSaS odhalili, že veľký Kráľ Richard okolo 20teho augusta 2010 navštívil poddanské mesto Košice. Okrem večere s Čekovským, ktorého sa spýtal, že kto je a čím sa vlastne živí, kráľ vraj poobedoval aj s predsedníčkou Ústavného súdu SR.

zo šialenstva, ktoré spôsobil Harry Potter sa musí Svet poučiť. Slovensko ako skúšobná krajina záškodníckych kapitalistických imperialistov je skúškou budúcnosti ľudstva, čo sa so zemeguľou môže stať, ak nezabránime vzniku ďalšieho Potrata...Joseph G.

zo šialenstva, ktoré spôsobil Harry Potter sa musí Svet poučiť. Slovensko ako skúšobná krajina záškodníckych kapitalistických imperialistov je skúškou budúcnosti ľudstva, čo sa so zemeguľou môže stať, ak nezabránime vzniku ďalšieho Potrata...Joseph G.

Ištván – pôvodom Maďar, túžiaci po obsadení Dolnej zemi a vzniku veľkého Slovenska obdržal od svojich zdrojom v SaSiSiFidesz zas info, že medzi predsedníčkou a predsedom došlo k styku.

Tento styk, podľa anonymných informácií zo zdrojov SiSiFidesz, ktoré došli mailom Tónovi – štátnemu zamestnancovi, tráviacemu väčšinu pracovného času na Internete, vraj neostal bez následkov.

Styk, taktiež, nie však iba, podľa veštice Arani, by mal vraj znamenať, že predsedníčke mešká.

Obed v Golden Royal za účasti predsedu a predsedníčky je teda v šume informácii a dezinformácii, či sa vôbec uskutočnil, či to bolo styk, stretnutie, alebo čo to vlastne bolo?

Tóno pátrač pikošiek na nete, našiel nižšie uvedené fakty:

Ústavný súd tak skoro o zákone, ktorý umožňuje štátu stavať diaľnice na majetkoch, ktoré mu nepatria, nerozhodne. Predsedníčka súdu Ivetta Macejková dnes naznačila, že na plénum sa nedostane skôr ako po voľbách.

Dlhé čakanie

  • parlament prijal 11. decembra 2007 vyvlastňovací zákon;
  • zákon 28. decembra 2007 podpísal prezident;
  • opoziční poslanci normu napadli 10. januára 2008 na Ústavnom súde;
  • Ústavný súd rozhodol 11. novembra 2009 o prijatí podania, účinnosť spornej normy nepozastavil;
  • Macejková dnes (24.2.2010) avizovala, že sudcovia by mali rozhodnúť koncom jari až začiatkom leta.

Toto meškanie znamená podľa Pištu – a simple slivkára niekoľko otáznikov, hlavne ako to on vidí a žiada o relevantné odpovede od kompetentných:

  1. je pravdou, že došlo k styku medzi hore menovanými?
  2. čo bolo cieľom styku medzi hore menovanými?
  3. otázky referenda?
  4. otázky počatia?
  5. otázky obedového menu?
  6. otázky interrupcii?
  7. otázky vyvlastnenia lúzrov, ktorí blokujú spojenie veľkej Bratislavy s malými Košicami diaľnicou a tým znemožňujú rozvoj Mukačeva?
  8. iné otazky?

Ja, ako obyčajný advokát, ktorý tápa a zháňa klientov kade tade, na Prednej Hore, v márniciach aj reklamami prostredníctvom trestných oznámení na Matoviča, napriek mojej snahe na Pištove otázky odpovedať neviem.

Navštívil som preto, primára Šariho na psychiatrickej klinike v Šaci, aby mi vysvetlil, čo sa to v tomto svete vlastne deje a ako odpovedať nielen Pištovi  na otázky.

Primár Šari mi, a od slovo do slova reprodukujem členom mojej skupinky a aj Vám priatelia moji pravdiví, povedal: „Doktror Gurtler, díval som sa na TV, čítal som aj košický Korzár a poviem Vám, že na základe mojej 20 ročnej praxe mám skôr za to, ako neskôr preto, že minimálne jednému vysokému ústavnému činiteľovi SR preskočilo.

Zo získania moci, nedostatku práce a dostatku sebakontroly u nemenovaného nastal stav zatemnenia jeho geniálnej mysle, stav, keď prestáva vnímať realitu a zmysel funkcie, ktorú vykonáva. Hrozí nebezpečenstvo prerastenia jeho bludov to stavu schizofrénie, kde na upokojenie jeho mysle, tela a triašky mozgu bude nutné mu podať:

a)    morfium a/alebo nelegálny cocain a/alebo

b)    LSD a/alebo

c)     Elektro šoky do hlavičky (je však nutné pacienta oholiť pred priložením sond, inak sa účinok elektriny stráca) a/alebo

d)    inú medikamentóznu liečbu, ktorú však vzhľadom na značnú zvláštnosť pacienta neviem bez priameho vyšetrenia určiť

Bez liečenia nemenovaného, nie je vylúčený rozvrat inštitúcii SR.“

„Pochopili ste chlapi, čo primár Šari povedal?“ spýtal som sa

Pišta, iniciátor stretnutia sa na mňa pozrel a hovorí: „Vsjo jasna. Ale keď je pravdou, že mešká predsedníčka, žiadam, aby išla na tehotenský test.“

Joseph G. z Medzeva so svojimi radikálnymi raSiStickými názormi, obdobnými členovi jeho vzdialenej rodiny – Josephovi Goebbelsovi, doplnil Pištove konštatovanie: „Potrat bude nevyhnutné riešenie, ak by naozaj ten styk, mal mať následok príchod ďalšieho Potrata na svet. Takéto niečo by spôsobilo len rozvrat ústavných inštitúcii a štátneho zriadenia ako takého. Úplne stačilo, aké šialenstvo a rozvrat na pultoch kníhkupectiev spôsobil príchod Pottera.“

Tóno, ako štátny zamestnanec mlčal a mlčal, lebo mlčať je zlato, hlavne ak niekomu mešká, a on najlepšie vie, že ak partnerke mešká, styk bol neplánovaný, plod lásky nečakaný a za pár minút rozkoše platí už 13 rokov každý mesiac, je pochopiteľné u Tóna ale aj u Kráľa možnosť zbláznenia sa z toho čakania na výsledky Referenda a aj tehotenského testu.

Keď som si to celé vypočul a ešte raz prečítal, hovorím: „Chlapi, Vám normálne šibe. Spamätajte sa, veď toto čo hovoríte, rozprávate, to je brutus trutus. Kam Vás Tí vodcovia nášho národa vedú, že Vaše mysle smerujú späť k počiatkom vzniku sveta – figovému listu a uznávaniu potratov?“

CRAZY WORLD.

Názory nevyjadrujú slobodný názor a súkromné stanovisko Vladimíra Gurtlera, ale stanoviská členov môjho diamantu, ktorým dneska šibe asi tak kvalitne, ako včera šibalo predsedovi, keď močil.

Slobodné, súkromné a  nezávislé stanoviská a názory a pod. vyššie menovaného budú, resp. môžu byť, niekedy viac a niekedy menej prezentované aj na www.vladimirgurtler.sk

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 491427x
Priemerná čítanosť článkov: 3343x

Autor blogu

Odkazy