Založ si blog

Analýza úspechu 7statočných – platformy nezávislých občanov

Od komunálnych volieb sa uskutočnilo už niekoľko stretnutí 7statočných a našich prívržencov a podporovateľov. Výsledky volieb a všeobecná konštatácia ľudí v našom okolí ukázali, že 7statočných zaznamenalo úspech. Úspech, ktorý mohol byť ešte žiarivejší, ale vzhľadom na okolnosti, krátkosť času, ako aj výsledky možno považovať stav, že:

JUDr. Vladimír Gürtler a Ing. František Ténai sa stali poslancami miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice – Sever za úspech, ktorý je pekným reálnym začiatkom fungovania 7statočných v Košiciach.

Výsledok je teda úspechoch oboch vyššie menovaných, ale najmä úspechom myšlienky 7statočných.

Mnohí iní nezávislí kandidáti, ktorí išli samostatne alebo pod hlavičkami strán neuspeli. Neuspeli ani mnohí známi straníci.

Ďalej robíme analýze, čo sme robili dobre, kde sme chybovali, kde sme mohli čo a ako urobiť lepšie a ako ďalej.

Náš navonok malý úspech, však priniesol veľký úspech dovnútra a aj mimo Košíc. 7statočných je zomknutejších ešte viac, a kontaktujú nás aj ľudia, ktorí ešte pred troma mesiacmi váhali, špekulovali atď..

Dnes totiž vidno výsledok. Ideme teda ďalej a všetkým, ktorí prípadne by nás chceli kontaktovať, pridať sa k nám a ísť ďalej s platformou nezávislých občanov 7statočných, oznamujeme že:

Každý, kto chce ísť s nami ďalej, musí pristúpiť k DEKLARÁCII pre nové KOŠICE.

Tento dokument ja alfou a omegou akejkoľvek prípadnej ďalšej spolupráce. DEKLARÁCIA pre nové KOŠICE je totiž základným a principiálnym programom 7statočných. Nám ide o program, o konkrétne veci a nie funkcie. Tzn., že ak máte problém s DEKLARÁCIOU pre nové KOŠICE je to problém.

7statočných bude spolupracovať s tými, ktorí chcú podporiť dobré veci – a takými sú aj body programu 7statočných ako sú uvedené v DEKLARÁCII pre nové KOŠICE.

viac: http://www.7statocnych.sk/

a na záver opätovne, že kedy teda bude dobre na Slovensku?

Klasik by povedal, že dobre už bolo.

Realista povie, že sa máme dobre

idealistický optimista povie, že na Slovensku bude lepšie vtedy, ak sa nájde v každom meste, obci, dedine na Slovensku aspoň 7statočných. Vtedy sa snáď kolečko dejín Slovenska a Slovákov začne otáčať pomaly a postupne k spravodlivému a tým pádom aj lepšiemu Slovensku.


Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

MK SR, ministerstvo kultury

Poslanci ukončili debatu o zmenách v FPU, hlasovať budú v stredu

23.04.2024 17:31

Zmeny majú podľa predkladateľa Michelka pomôcť kultúre. Namieta to opozícia, na zmeny nie sú podľa nej dostatočné dôvody.

SR Košice prezidentka návšteva Gymnázium Poštová KEX

Čaputová: Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné

23.04.2024 17:25

Tento týždeň úraduje z druhého najväčšieho mesta Slovenska v rámci výkonu svojho mandátu poslednýkrát.

ÚŠP, Úrad špeciálnej prokuratúry

Spôsob kritiky bývalých prokurátorov ÚŠP je nevhodný, tvrdia krajskí prokurátori

23.04.2024 17:01

Upozornili, že kritika formou subjektívnych názorov so zjavnými prvkami antipatie je absolútne nevhodná.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 491788x
Priemerná čítanosť článkov: 3345x

Autor blogu

Odkazy