Založ si blog

Štát Slovensko je v kríze

tak ako je v kríze celý západný svet. V kríze, kde ľudia robia ako idioti, aby v 60tke splatili hypotéku a Janko ako sociálny prípad dostane bytík v centre Bratislavy. Vraj podobne bytíky dostalo za posledných dvadsať rokov trhového mechanizmu až cca. 2 000 komunálnych bratislavských politikov, poslancov a ich príbuzných.

Len je o tom cicho.

čo urobia Slováci?

Väčšina SK nič.

Väčšina SK drží hubu a krok, okrem pindania v krčme.

Väčšina SK debilne volí.

Väčšina SK si ešte aj ide zobrať hypotéku na šitový bratislavský byt do banky, aby sa dobrovoľne na tridsať  rokov stali nevoľníkmi.

Zaslúžia si Slováci potom aj niečo iné, ako to, že politici ako lídri otravujú ľudí nepodstatnými kravinami  a blbosťami ?

Politici, poslanci, úradníci a podobná háveď nevytvárajúca skoro žiadne hodnoty okrem vytvárania stále nových a nových zákonov, vyhlášok otravuje ľud ešte aj s voľbou generálneho prokurátora.

Koho v Očovej zaujíma, kto je generálny prokurátor SR ? Okrem Ďura Truľa podľa mňa nikoho. Zaujíma to len podvodníkov, ktorí kradli a stále kradnú. Boja sa, že náhodou po nich niekto pôjde. Ale nemajú sa čoho báť. Je úplne jedno, kto je GP SR. Dokiaľ tam hore bude Mikuláš a celá tá partička, čo už dvadsať rokov žije z daní občanov a podvodov a úplatkov mocných, všetko pôjde aj tak do stratena. Skôr alebo neskôr. Sú to len také povinné tanečky pre osprostený slovenský ľud.

Mikuláš s Čertom dnes došli a doniesli darčeky. V čižme som našiel čokoládovú knižku, kde je popis, čo pekné a dobré sa udialo v štáte Slovensko za posledných dvadsať rokov.

Kapitol je veľa a listujem tú čokoládovú knižku. Čím dlhšie ju listujem, tým viac sa mi čokoláda rozpúšťa a veci sú menej čitateľné a čitateľné.

Idem si robiť poznámky, kým sa mi čokoláda celkom nerozpustí. Keď sa čokoláda rozpustí, už si len oblížem prsty. Lízať čokoládové prsty je vždy lepšie ako lízať čokoládovú prdel Mikulášovi a Čertovi.

Čert pokúša, Mikuláš s agentmi SIS nikdy nespia a všetci sa radujme a veseľme, lebo idú Vianoce, sviatky pokoja a lásky, deň keď odpustíme tým čo nás okradli a okrádajú, lebo sme my národ holupiči.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 489806x
Priemerná čítanosť článkov: 3332x

Autor blogu

Odkazy