Založ si blog

Trnka frnk brnk z toho tŕnia

Pán Trnka je zaujímavý chlapík. Nezdá sa, ale je tým vrabcom v tŕni, ktorý ukazuje podľa svojho letu, či rozletu smerovanie štátu Slovensko. Nenahovárajme si priatelia pravdy pravdiví, navonok sme síce skoro všetci kresťania, ale klamanie a podvody sú blízke mnohým z kresťanov. Prepočty košického diamantu hovoria o tom, že cca. 20 % populácie Slovenska sú FaJovia (Farizeji a Judáši). Zvláštne veci sa však začnú diať až vtedy, ak sa pomer FaJov v nejakej skupine, inštitúcii zmení a vysoko prekročí prirodzených 20 %.

Tento stav sa udial po 12.6.2010 aj v inštitúcii zvanej NR SR.

Podľa prepočtov košického diamantu možno až cca. 80 % poslancov NR SR považovať za FaJov (Farizejov a Judášov). Ich správanie a konanie o tom svedčí viac, ako to navonok vyzerá a posledným príkladom sú okolnosti a súvislosti okolo p. Trnku.

Tŕnka je nepochybne tŕňom v päte viacerým, ak na ňu šliapnete.

Trnka je pekný, neúplatný, nezávislý, otvorený, pravdovravný, úspešný, známy, v kolektíve obľúbený a vyriešil skoro všetky ťažké kauzy. Posledným príkladom ako sa asi riešili kauzy počas jeho funkčného obdobia je aj kauzu nebankových subjektov. Jeho rozhovor, z ktorého vyberám tieto otázky a odpovede:

Pred šiestimi rokmi doniesol Vladimír Mečiar generálnej prokuratúre cédečko s údajnými menami ľudí, ktorí boli klienti BMG. Ako pokračuje táto kauza?

Ľudia, ktorí dali do nebankoviek peniaze, majú smolu. Nie je žiadna zákonná šanca, aby boli odškodnení. V živote sa k peniazom nedostanú. Choďte sa pozrieť na Špecializovaný súd, ak chcete zistiť, kde peniaze skončili.

Sú v v zozname aj známe mená?

Áno, ale nečakajte, že ich poviem. Nesmiem zverejňovať osobné údaje. Vieme vyselektovať, že napríklad na jednej ulici bolo šesť vkladateľov. Dvaja zarobili po tristotisíc a zvyšní štyria po tristotisíc prerobili. Oni o sebe vzájomne nevedia. Ale išlo to cez takú pyramídu, že jeden druhého naviedol, aby vložil peniaze. Prvý si potom peniaze mohol vybrať, no na druhého už nevyšlo. Dokonca sú aj rodinné skupinové prepojenia, kde časť rodiny zarobila, druhá časť prerobila. Keby som zverejnil mená zo zoznamu, ľudia by sa pozabíjali. Veď sused je schopný hodiť po susedovi motyku len preto, že mu vzal štyri jablká. Takých prípadov riešime ročne stovky.

Kde je cédečko uložené?

V trezorovni. Sídlime v bývalých priestoroch Národnej banky Slovenska, takže máme obrovské trezory.

Koľko ľudí vie, čo je na cédečku?

Do dvadsaťpäť.

Viac:http://zivot.lesk.cas.sk/clanok/8437/trnka-ludia-by-sa-pozabijali.html

je pohľadom do duše človeka, ktorý akože chce, ale nemôže.

Nedá še. Proste FaJ.

Tak či tak, ak by Trnka urobil frnk brnk z toho tŕnia a na konci svojho pôsobenia ako GP SR odhalil kauzy a podvody mocných, Ježiš Kristus by mu iste odpustil jeho niekoľkoročné FaJovanie medzi mocnými.

Jesus Kristus je totiž mocnejší a väčší jak Mikuláš, aj ako všetci tí FaJovia tam hore dokopy. A hlavne JK odpúšťa. Veď odpustil aj Jankovi tú kriváreň s bytom, keď sa Janko dal na pokánie a daroval bytík na charitu.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

pellegrini korčok, tv markíza, debata

Posledný prieskum SANEP pred prezidentskými voľbami: Najskôr tesné, potom jasné

19.03.2024 12:30

Hlavnými favoritmi slovenských prezidentských volieb zostávajú Peter Pellegrini a Ivan Korčok. Ako ďaleko je od nich Štefan Harabin?

Bratislava protivládny protest rtvs

Pod hromadnú pripomienku liberálov k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11 000 ľudí

19.03.2024 12:14

Návrh zákona nerozdeľuje súčasnú RTVS, mení však kreovanie orgánov telerozhlasu.

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 489822x
Priemerná čítanosť článkov: 3332x

Autor blogu

Odkazy