Amatéri alebo krytie telom

1. augusta 2010, vladimirgurtler, Nezaradené

Séria rokovaní sulíkovcov s Obyčajnými ľuďmi na čele s Igorom Matovičom vyústila do iného riešenia: niektoré návrhy tohto kvarteta dostanú šancu ako poslanecké návrhy. „Naše body sa premietnu na parlamentnú pôdu, zostane to na individuálnej zákonodarnej iniciatíve,“ reagoval pre HN jeden z Obyčajných ľudí a poslanec Národnej rady SR Jozef Viskupič. Či však dostali od Sulíka aj záruky podpory v parlamente, Viskupič povedať nechcel. Detaily mienia SaS a Obyčajní ľudia zverejniť dnes.

Ta sme še pobavili.

Celá táto dokonalá nateraz fraška okolo Igora, obyčajných ľudí a Sulíka vyvoláva dojem, že vplyv na riedenie veci verejných v tomto štáte získala aj skupinka, možno úspešných podnikateľov, avšak čo sa týka ostatného totálnych AMATÉROV.

Tak či tak my neveríme, že Matovič sklopí uši. Ide za svojou stranou, keďže jeho a spol. ako neriadenú strelu už asi nikto v budúcnosti na kandidátku nedá.

Takže si zahrá vabank. Uvidíme, aké karty položí v budúcnosti na stôl.

Zatiaľ blufuje dokonale, lebo Ištván neveri, proste neverí, že by sa členom poslaneckého zboru Národnej rady Slovenskej republiky stal iba ďalší BLÁZON.

Ale skonštatovať, že: „Naše body sa premietnu na parlamentnú pôdu, zostane to na individuálnej zákonodarnej iniciatíve,“, tak na to netreba vyštudovať Harvard, to je normálne právo poslanca v zmysle zákonov a ústavy SR.

Tým poslancom môže byť aj Fico, Slota alebo obyčajný človek Igor.

My z pohostinstva v Košiciach silne pochybujeme, žeby partička obyčajných ľudí boli až takí AMATÉRI a skôr sa prikláňame k názoru, že kryjú telom a pri vhodnej príležitosti vyrazia z boka. Inak by si nás Igorko veľmo, ale veľmo sklamal, hlavne potom, čo si ešte 30. júla 2010 vo svojom plátku tvrdil, že: „Sklamal Sulík, sklamala Radičová.“

Viac: http://vladimirgurtler.blog.pravda.sk/2010/08/01/sklamal-sulik-sklamala-radicova-matovic-nesklamal-%E2%80%93-zatial/