Košický diamant žiada PRAVDU o vyjadrenie k VOSR

8. novembra 2010, vladimirgurtler, Nezaradené

Členovia košického diamantu so zármutkom konštatujú, že denník PRAVDA sa 7. novembra 2010 vôbec relevantne nevyjadril k 93. výročiu Veľkej októbrovej socialistickej revolúcie. (ďalej aj VOSR)

Spoločné stanovisko košického diamantu k veci a iné keci:

Naša skupinka z Kasse sa v podstate ako jediná relevantná skupinka v denníku pravda vyjadrila vo svojom bloku http://vladimirgurtler.blog.pravda.sk/2010/11/07/kosicky-diamant-a-proletari-vsetkych-krajin-spojte-sa/

k tak významnej historickej udalosti, akou bola VOSR. Revolúcia, ktorej následkom bol hlad, hladomor v Rusku, milióny mŕtvych, nástup boľševizmu vo svete a iné zvrátenosti, ktoré povymýšľal vo svojom syfilistickom mozgu vodca LENIN, nestála ani za máčny máčik povšimnutia denníku PRAVDA.

Leninova fotka z decembra 1905, keď pravdepodobne mozog tohto Vodcu svetového proletariátu nebol celkom postihnutý chorobou SYFILIS. Na každý pád, však pravda mohla si na vodcu spomenúť aspoň málinko

Leninova fotka z decembra 1905, keď mozog tohto Vodcu svetového proletariátu pravdepodobne nebol ešte celkom postihnutý chorobou SYFILIS.

Denníku, ktorý až v máji 1990 prestal uverejňovať vo svojom záhlaví heslo „Proletári všetkých krajín, spojte sa!“

A 27. novembra 1990 vypustila PRAVDA z hlavičky podtitulok „Denník KSS“. Pravda, vraj následne zhodila zvyšky okov straníckosti a stala sa nezávislými ľavicovými novinami z produkcie vydavateľstva Perex. Búlšit. My si véééľmo dobre pamätáme, kde bola pravda a kde je teraz pravda.

všimnite si ten titulok priatelia pravdy pravdiví:

všimnite si hore ten titulok priatelia pravdy pravdiví:Proletári všetkých krajín, spojte sa! to bolo ešte v časoch, keď pravda vychádzala v státisícových nákladoch. Dneska je náklad desaťtisíce a klesá a klesá. Je nepochybné, že pokles čítanosti printovej verzie sa zastaví až potom, čo humoristicko-receSIStické bloky košického diamantu sa objavia nielen v internetovej verzii denníka PRAVDA

VOSR mala byť v pravde 7.novembra 2010 spomenutá tak či onak, zhodnotená z historického uhla pohľadu a nie prehliadaná. Stránky pravdy boli totiž v deň 93. výročia VOSR zaplnené nepodstatnými kravinami a ftákovinami, okrem nášho bloku oc.

Žiadame vedenie PRAVDY, aby do budúcnosti nezabúdalo na významné svetové dejinné udalosti a keď nemá redakcia pravdy dostatok novinárov, reportérov, redaktorov na robotu, tak nech si ich outsorsujú, ale hlavne nech nezabúdajú. Lebo košický diamant nezabúda, a na VOSR nikdy.

😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

zdroj foto: wikipedia a stará dobrá komunistická pravda vo veľkom formáte