Vyhrajú stranícki judáši a farizeji alebo statoční ?

24. novembra 2010, vladimirgurtler, Nezaradené

S toutou otázkou sa potýkam už posledných pár dní. Viacerí čitatelia pravdy pravdiví, ktorí čítajú moje pravdivé bloky sa ma na to pýtajú. Nuž odpoveď nie je jednoduchá, o to viac, že moju vešteckú guľu som nateraz požičal Mikulášovi, ktorý chce vedieť, či sneh napadá alebo bude musieť zasnežovať alebo či generálneho prokurátora zvolia, aby už konečne zamietol všetko to nepravdivé a nepodvodné financovanie politických strán pod stôl, či nezvolia a všetko sa nakoniec premlčí a bude pokoj aj tak.

Pravda sa však odhalí už čoskoro alebo nakoniec až neskoro. Ak sa nič judášske neudeje, už v nedeľu 28. novembra 2010 budeme vidieť výsledok. Výsledok bude viac ako od kvality programov, alebo čohokoľvek iného, závisieť od účasti (ne)voličov.

Ak bude účasť malá or menšia, víťazstvo straníckych judášov a farizejov je viac ako isté.

V opačnom prípade sa šance ostatných kandidátov zvyšujú, avšak neznamená to, že majú vyhrané.

Vyhrať v zápase, na ktorý chodí 30 % ľudí, totiž nie je skutočné víťazstvo.

Tak ako prípadná prehra statočných nie je skutočnou prehrou statočných, ale len ďalšie víťazstvo straníckych judášov a farizejov, že dokázali znechutiť 70 % normálnych ľudí, ktorí už rezignovali.

Synonymá slova „ farizej ” v Synonymickom slovníku slovenčiny

farizej p.pokrytec,falošník
falošník neúprimný, falošný človek • pokrytec: netreba mu veriť, je to falošník, pokrytecexpr. potmehúdpejor. farizejexpr.: potrimiskárpotuteľníkošemetníkpren. expr. had: never tomu hadoviúskočníkúlisníkzákerník (kto spôsobuje nečakané zlo)
pokrytec človek, ktorý sa pretvaruje, robí sa lepším, než je v skutočnosti • zried. pretvárkarexpr. pretváračfalošník (falošný človek) • pejor. farizej: politickí farizejipejor.: obojživelník (bezzásadový človek) • chameleón (človek, ktorý mení svoje názory podľa okolností) • pejor.: svätuškársvätúchpejor. zried. svätúšik (neúprimne nábožný al. naoko mravný človek) • pejor.: pobožnostkáraugur

p. ajfalošník

STRANÍCKY FARIZEJ je člen strany, resp. viacerých strán cez ktoré prešiel a spadá pod vyššie uvedenú definíciu.

Slovom „judáš“ sa v prenesenom význame označuje zradca, podvodník, nedôveryhodný človek. Podľa biblie bol Judáš nielen zradca, ale aj zlodej.

STRANÍCKY JUDÁŠ je člen strany, ktorý sa na Vás teraz z billboardov alebo letákov usmieva a pritom Vás chce podviesť. Nezáleží mu(im) na Vás ako voličovi, nechce urobiť niečo dobré pre Vás, pre spoločnosť, ale STRANÍCKEMU JUDÁŠOVI záleží len a len na sebe a strane a chce urobiť dobre len sebe. Vás má, majú viete kde…

BUĎTE preto prosím priatelia moji pravdiví veľmi obozretní 27. novembra 2010 pred straníckymi judášmi a farizejmi. Lidé bdete.