Založ si blog

Pet fľaškou KassaDiamondu o Osvienčime

Pri tejto vážnej téme, na rozdiel od iných našich blokov si nerobíme srandičky a zároveň nastáva nová éra v komunikácii košického diamantu s (ne)priateľmi pravdy. Téma holocaustu bola a stále je vážnou témou v dejinách ľudstva a dnes uplynulo 66 rokov od oslobodenia Auschwitzu Červenou armádou. My v Kasse a všetci členovia košického diamantu, s výnimkou nezvestného Agenta Süssa sme si Auschwitz pripomenuli nižšie uvedenými oficiálnymi fotkami z archívu  Auschwitzu, videom z jutubu a úvodom z wikipedie.

Zároveň konštatujeme, že všetko bloky KD sú na pravde pravdivej prezentované pre našich clever priateľov pravdy pravdivých, ale aj pre iných, najmä nie však iba, ale hlavne aj pre tupcov v rámci Projektu Edukácie Tupcov pravdou, fľaškou nalievania vedomostí KassaDiamondu o „rôzne témy“ tým, ktorí počas hodín dejepisu namiesto edukácie hrali piškôrky (ďalej aj „Pet fľaškou KassaDiamondu o…“ alebo len „PET“).

PET financuje tak, ako skoro všetko okolo košického diamantu, obce Bezfajov www.slonoviny.sk náš drahý wodca@slonoviny.sk, čisto len wodca a zakladateľ Slonovín, bez akejkoľvek podpory FaJov, fondov európskej únie, Soros fondov a iných čudných fondov, resp. inštitúcií.

TAKŽE úvod blogu:

Do koncentračného tábora Auschwitz-Birkenau bolo deportovaných približne 1,3 milióna ľudí. Odhaduje sa, že asi 1,1 milióna z nich tam bolo zavraždených. Asi 900 000 deportovaných hneď po príjazde poslali do plynových komôr alebo zastrelili; zvyšných 200 000 zomrelo na následky chorôb, podvýživy, týrania, lekárskych pokusov alebo neskoršieho splynovania.

Krematórium II a III boli vybudované ako prezliekárne a veľké sprchy umiestnené pod zemou. Obete vstupovali do plynových komôr po schodoch, najprv vošli do prezliekárne, kde odložili oblečenie a nahí potom vstúpili do plynovej komory. Jednalo sa o betónovú miestnosť, ktorá bola prepojená s povrchom vetracími komínmi. Vojaci SS tadiaľ sypali do vnútra jedovatý plyn. Keď už vnútri komôr nezostal nikto nažive nahnali do vnútra väzňov Sonderkommanda, ktorých úlohou bolo odoberanie zlatých zubov a vlasov mŕtvych. Následne mŕtve telá odvliekli do krematórií, kde ich spaľovali v peciach. Popol sa sypal do veľkej jamy blízko krematória. V priebehu času sa pre upokojenie väzňov, ktorých čakala poprava, umiestnili na vchod do komôr nápisy uvádzajúce, že sa jedná o sprchy, v komore boli inštalované atrapy spŕch a väzňom vojaci SS dokonca rozdávali pred vstupom do komory mydlo.

Pokračovanie blogu s JUTUB:


Koniec blogu FOTKY:

kk

kk

llll

Máme za to, že po zhliadnutí tohto bloku košického diamantu, by sa aspoň na chvíľu mohli snáď aj všetci čitatelia pravdy zamyslieť atak a všetci veríme, že projekt Pet fľaškou KassaDiamondu o… bude úspešný. DRŽTE nám aj Vám PAĽCE priatelia pravdy naši pravdiví.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 491609x
Priemerná čítanosť článkov: 3344x

Autor blogu

Odkazy