Založ si blog

Čo je absolútne zúfalstvo.

Po mojom návrate z veľkej Bratislavy, kde po drobných komplikáciách som sa nakoniec dohodol, že ten Lexus IS 250 Cabrio Coupe predsa len zoberiem, aby im v showroome nestál celú zimu a tiež aby som mohol ako jediný ukázať mojim neprajníkom v Košicoch ženato mám, som podľa ORDERU navštívil šéfka v Pezinku.

Šéfko v podstate vyjadril spokojnosť s mojím konaním a rozhovor začal vetou: „KEEP ON TRYING doktor Gürtler“.

Po návrate na ďaleký Východ sa teda uskutočnila strategická  porada našej silnej trojky čo a ako atak. Pre nových čitateľov Pravdy, ktorí nevedia o koho sa jedná zopakujem:

  1. Pišta – a simple slivkár
  2. Ištván – pôvodom Maďar, túžiaci po obsadení Dolnej zemi a vzniku veľkého Slovenska
  3. JUDr. Vladimír Gürtler – úspešný advokát z Košíc, ktorého poniektorí zaraďujú medzi 4 % percentnú špičku spoločnosti
  4. Tóno – štátny zamestnanec, ktorý väčšinu pracovného času trávi na Internete surfovaním predstierajúc, že pracuje sa nezúčastnil, keďže runda bola na ňom.

Program bol stručný a jasný: Zistenie nášho postavenia v rebríčku Pravdy pri hľadaní pravdy.

Ďalej si dovolím citovať Ištvána. tzn., aby bolo úplne JASNÉ, nejedná sa o názor môj, ale Ištvánov.

Nerád by som niekoho urazil a ani nemám dôvod. Ištván ako anonymný obyčajný človek s tým nemal problém, tak dvihol pohárik a to všetko ZLO čo v ňom je sa prejavilo naplno a riekol:

  1. Vovík, hoc si dva dni nič múdre nenapísal, si stále v prvej päťke najčítanejších blogov Pravdy. To znamená nič viac, ako ABSOLÚTNE ZÚFALSTVO PRAVDY. Tvoje opilecké a niekedy aj trápne a o ničom keci Ťa vyniesli na piedestál PRAVDY a stále tam kraľuješ.
  2. 0
  3. Nerád to konštatujem Vovík, ale tak ako Ti jeden bloger napísal: „nebuďte márnotratný p. Gürtler z toho, že ste v čele, kríza pravdy ani hospodárska ešte neskončili.“ Tie blogy na tej pravde, to nieže medzi jednookými si kráľom. Ty si sa dostal medzi partičku, kde drvivá väčšina pravdu blokuje, píše brailovým písmom a spolu s výpravcom železničnej stanice už ani nepočítajú smetiarske vozne, ktoré sú už hen tam ďaleko preč a ak o5 prejdú stanicou, tak je to taká šialená rýchlosť, že ani Rumburak v Arabele nevedel tak rýchlo utiecť a zmiznúť z dohľadu, nieto ešte rozprávka.

Milí priatelia, ktorí nás sledujete kvôli pravde, vo fejsbuku, v SiSaSaS a klikáte mi, ďakujem.

FUCKT ďakujem.

ANO, je to také Pyrhovo víťazstvo, ale poteší. Tak ako jediné, čo mňa osobne potešilo na blogu pravdy že, že filozóf52, vytiahol trochu lepší kaliber („Čo mu jeb.? Haraší mu, alebo mu preskočilo? Určite takto každý zareaguje v momente…,“)

Dik kámo, že nie som only lonely.

V opačnom prípade ako nakoniec riekol už trošku pripitý Ištván:

„Ty vole, mám pocit, že nie si tam, kde sa všetci za pravdu bijú, ale v Katolíckych novinách, či zaniknuvšom Literárním týdenníku.“

A tým ma zabil dámy a páni. Ištván, ten čistý a úprimný OČ povedal presne to isté, čo veľký ŠÉF.

Šéfka, citujem: „Do píííí….. Dotóóóre, makáááj. Rob dačo s tou pravdou, furt klesáme. Klesajú nám čitatelia, klesajú nám inzerenti, klesá nám reklama, klesá nám vplyv. Kurva, dokedy si myslíš, že to budem celé dotovať?“

„Nechcem, aby pravda zanikla ako Literární týdenník do ktorého som prispieval svojimi básňami ako mladík, ale mám svoje medze“ – povedal ŠÉF.

Chápem ho a mechúr mám plný od strachu čo sa bude diať. Poznám šéfka už pár rokov a viem ako odporne sa Tí Boháči dokážu niekedy správať k nám obyčajným ľuďom, nielen keď sa rozčúlia. A šéf je fakt BOHáč.

„Dáme Ti ešte nejaký čas, prines pravde nové vetri, nech sa stabilizujeme a začneme pomaly stúpať“ – riekol asistent a šéfko mlčky prikývol.

Koľko?

Koľko času mi dávate šéfko?

Pýtam sa tíško a mám okrem MECHÚRA aj plné GATE A…

Nevííííím Dotóre, nevííím. dám Ti ešte nejaký čas, už sa s tou pravdou zajebávam dosť dlho, aby som to ešte kúsok potiahol, ale raz struna praskne.

A keď struna praskne, vieš čo to bude znamenať?

Viem šéfko, viem: “pôjdem do péčka aj s tou mojou pravdou“

Presne tááák Dotóóóre.

ORDER: Možeš ísť pokračovať.

Vidíte priatelia a taký je veľký ŠÉF. Na začiatku ma pochválil a na konci ma totálne zdrbal, poslal do kolien.

A ja sa kuva tak snažím. Ale nie som ani ja dokonalý. A niekedy to nejde ani tak rýchlo. Prešla ma aj radosť z Luxusu.

Iste ste to zažili aj Vy v práci priatelia a chápete ma. Robíte ako najlepšie viete a takto Vás šéf dodrbe.

Pomyslel som si: „Kurva, rob si to sám, keď ste taký modrý.“ ale ako OČ som oc nepovedal nič.

Nielen plné GATE mi to nedovolili.

Je to zúfalstvo, keď musíte mlčať a nemôžete na plné hrdlo povedať niekomu PRAVDU, ale v živote existujú aj väčšie zúfalstvá.

Cesta na východ do Košíc bola smutná. Slnko pálilo jak sviňa a ešte ma aj stopli. 50 éčiek, k…..ti, kuva.

Priatelia, musíme zvýšiť kliky, inzerciu, reklamu, čitateľov, proste šicko.

Veľa času nieto. Ak nebudú výsledky dostanem padáka.

Vy, čo ste niekedy už padáka dostali, viete, čo to je. Môže to byť aj nový začiatok, ale pre nás chlapov vo veku okolo štyridsať, či nebodaj päťdesiat rokov, tesne pred Andropauzou a dostať padáka z práce?

Až vtedy človek spozná, čo je to ABSOLÚTNE ZÚFALSTVO.

No job, no money, hypotéka na krku, leasing za luxus.

Toto absolútne zúfalstvo nechcete úfam zažiť ani Vy, ani ja. THX.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia zverejnila po viac ako troch mesiacoch video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 492066x
Priemerná čítanosť článkov: 3347x

Autor blogu

Odkazy