Založ si blog

Máme Vás radi p. Radičová, hájite bežných ľudí a to je fajn

Z prednejhory ma po vypuknutí aféry Drajfus Slovakia vyhodili v piaty deň mojej liečby. Prechádzame teda do čiastočnej ilegality, tzn. meníme lokál.

Náš diamant v zložení: Pišta, Ištván, JUDr. Vladimír Gürtler a Joseph z Medzeva sedí počas obedňajšej prestávky v tmavej kutici košického pajzla vedľa Lunika IX s výnimkou neprítomného Tóna, ktorý ako štátny zamestnanec obeduje na pracovisku jedlo z donášky, aby plne využíval úradnícky pracovný čas v prospech občanov a nestrácal ani minútu daromne.

Veríme, že zmenou lokálu a vlády sme aspoň čiastočne zmiatli našich nepriateľ a členov sis.

Nezbavili sme sa však pravdy a našej premiérky v TV, lebo „Iveta Radičová sa nahnevala na médiá. Obvinila ich, že nepochopili ohlasované daňové a odvodové opatrenia ministrov Mikloša a Mihála a vo svojich prepočtoch klamali. Nebudú zaťažovať bežných občanov. Prepočty, výpočty na jedného občana, prepáčte za výraz, je lož,“ bránila chystané úpravy. Podľa nej opatrenia, o ktorých ešte bude hovoriť Koaličná rada, len odstraňujú výnimky, „ktoré sa nijak nedotýkajú bežných občanov“. „

Pani premiérova je fajn ženská. Vie, akú moc majú média a preto je vo svojich vyjadreniach veľmo opaterná.

Zároveň vie, akú moc majú občania, KDH, SDKU, MostSas, SMER, Dzurinda, SIS, bežní ľudia, obyčajní ľudia etc..

Proste každý má nejakú moc a p. Radičová to vie. Niekto väčšiu a niekto menšiu.

Ak sa Vám hovorí Pišta napr. pokazí hajzel, lebo sa upchá WC misa a hovenká Vám vyliezajú zo záchodovej misy, moc má sas opravár záchodov.

A preto treba byť zadobre s každým, lebo nikdy neviete čo a ako.

Našej silnej päťke sa vyčíta, že sme konfrontační.

Nuž nemusí to byť nepravda ale je lepšie byť zadobre s každým?

Asi áno, lebo Farizeji majú v politike prednosť.

  1. najprv povedia, že vedia riadiť krajinu a potom, že sa potrebujú ešte učiť ako, čo a prečo
  2. 0
  3. potom povedia, že marihuana a zvrátený SEX je fasa, ale keď ide o MOC, poprú, že drogujú, kurvia sa, hrešia a nadávajú, len aby vyhoveli koaličnému partnerovi, ktorý tiež poprie svoje JA, lebo aj on sa pre dobro Slovenska spojí hoc aj ancikristom
  4. 0
  5. nakoniec vzájomne pozabúdajú na tunely, domy, čierne duše a čierne peniaze lebo im ide oto.
  6. 0

Áno OTO, ide im o To.

O čo? Nuž o „bežných občanov“.

Máme Vás radi pani premiérová, lebo bežný občan je každý.

Aj ja boháč, aj Pišta alkáč, aj Joseph invalid, aj Cigáň, aj Maďar, aj vrah, aj zlodej, aj farár, aj gay…………všetci sú to predsa bežní občania.

Či niekto z nich nie je bežný občan? Hádam nie ste raSiStka?

VY hovoríte, že hájite záujmy všetkých bežných občanov.

To je úplne super, máme Vás radi a blízo LUNIKA IX analyzujeme, že pre MOC treba klamať, meniť kabáty a názory, poprieť vlastnú dušu a svedomie, lebo čo všetko človek neurobí pre bežných občanov a svoju MOC.

Keď je tam novinár a TV, tak si v rámci PR obuje aj GUMÁKY.

Gum, gum, gum, gum, prepíname Tatry na carton network a začínajú gum, gum, Gumkááááči. Hopsala, lalala.

Nice day z Kasse.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 492016x
Priemerná čítanosť článkov: 3347x

Autor blogu

Odkazy