Založ si blog

Drblo mu v bedni a štátna byrokracia počet šialencov nezníži

Michael Douglas vo filme Falling Down (Voľný pád) bol pravdepodobne jeden zo vzorov šialeného strelca v Devínskej Novej Vsi.

Pišta, ako simple slivkár a nosič vodky pre skupinku, doniesol Ištvánovi, mne, Tónovi a Josephovi G z Medzeva po poháriku. Aby sme si dali na tých, čo už sú už hen tam, ale aj na tých, čo sa hen tam ešte len chystajú. Viem, možno niektoré názory budú znieť morbídne, ale uvedomte si, prosím, priatelia moji pravdiví, že ja som len rozprávač príbehov. Píšem len o tom, čo chlapi v krčme hovoria a nie so všetkým súhlasím. Šéfko z Pezinka mi volal, že píšem niekedy tak zložito, že už aj on stráca niť a pointu, o čo nám vlastne ide. Takže tento blok bude len čistá a temer doslovná reprodukcia debatky aj o tom Strelcovi z DNV.

Výčapník XY vypol TA3 a zapol DVD s filmom Voľný pád. Tým, ktorí ho nevideli, vrelo odporúčam. Celá krčma pozerala a pointa filmu je cca. takáto: Michael Douglas je totálne nasratý na všetko okolo neho, je bez práce a serie ho celý svet. Keď zastane v dopravnej zápche, rupne mu v bedni, zoberie veľký KVÉR a začne si čistiť cestu domou so zbraňou v ruke a každý, kto mu príde pod ruku, je vo vysokom riziku, že toto stretnutie nemusí prežiť.

Po skončení filmu výčapník XY opäť zapol TA3, kde hedlajn je stále o Strelcovi z DNV a chlapi sa rozhovorili.

Tóno so svojimi kontaktmi na štátnu správu tvrdí: „Vystrieľaná rodinka zo susedstva strelca bola považovaná okolím za „značne problematickú“ a vo viacerých prípadoch dokázali títo nebohí Rómovia priviesť polku Bloku svojim správaním do totálneho stavu bezmocnosti“.

Ištván so svojimi kontaktmi na Maďarsko tvrdí: „Ani jeden z mŕtvych nebol Maďar a rodina bola považovaná aj občanmi v neďalekej Rajke za problematickú. Lebo keď Romáci začnú besnieť, tak ich počuť široko ďaleko a za susedov ich chcú iba bratislavskí intelektuáli. Nikdy sa už nedozvieme, či smolou nebohých Rómov a či len krutým osudom bolo, že sused bol kvalitne vyzbrojený Strelec a nie ľavoruký intelektuál. Tomu by Romáci, ak by mali výhrady na ich rušenie nočného kľudu, tú ľavú ruku asi zlomili. Avšak člen Klubu vojakov v zálohe bol tvrdší vořech a proste mu ešte asi aj ruplo v bedni po tom všetkom“.

Jospeh G so svojimi kontaktmi na meranie intelektuálneho potenciálu Slovákov a prieskum verejnej mienky skonštatoval: „Podľa interného prieskumu JG company 77 % Slovákov považuje RÓMov za problematickú skupinku obyvateľstva a iba 7 % ich víta s otvorenou náručou za susedov“. Po vyčíňaní tohto šialeného strelca urobila JG company rýchly krátky telefonický prieskum, a to aj mimo krčmu, s výsledkom: „99 % ľudí odsudzuje vyčíňanie vraha z DNV, avšak iba preto, že okrem rómskych spoluobčanov zabil a zranil aj našich. Na inak naformulovanú otázku v dotazníku odpovedalo 77 % Slovákov, že odsudzuje násilie, ale ak sa s Rómami nedá po dobrom, treba použiť aj silu, ak je to nutné. Druh sily nebol nikde špecifikovaný“.

Po vypočutí hore uvedených názorov ostatní chlapi a dve ženy v krčme súhlasili s tým, a Pišta to uzavrel: „Debil, drblo mu v bedni a postrieľal problémových cigáňov, raSISta jeden. Prečo ale nenechal žiť slušných ľudí? Prečo, ak chcel ísť na lov vysokej čiernej zveri, nešiel do Afriky, ale …“

Smutné sedenie, smutný príbeh, ale to čo sa stalo v DNV sa čas od času stane všade vo svete.

Ale ak môže podľa scenára drbnúť v bedni takému hercovi ako je Michael Douglas, prečo by nemohlo drbnúť v bežný deň aj obyčajnému Slovákovi?

Stalo sa. Ideme ďalej a život zajtra prehluší iná katastrofa v správach.

Ako užívateľ zbrane, plne obojstrannej poloautomatickej pištole K100 Mk7 kalibru 9 mm Luger s klasickým dvojčinným spúšťovom mechanizmom a externým kladivom od najlepšej slovenskej firmy vyvážajúcej aj do USA

http://www.grandpower.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=6&Itemid=119

a držiteľ zbrojného preukazu však nesúhlasím, aby kvôli jednému krejzimenovi ešte viac obmedzovali štátni byrokrati našu komunitu vlastníkov zbraní v slobodnom nosení zbraní a streliva na ochranu osôb, majetku a rodiny.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 491544x
Priemerná čítanosť článkov: 3344x

Autor blogu

Odkazy