Založ si blog

Nie je možné strieľať ich ako škodnú, jediný smer je nevoliť škodcov

Náš diamant reaguje okamžite zrána na aktuálnu publicistiku košického regionálneho denníka. Tak v Košicoch, ako aj u Vás v Očovej, v Prjašive, parlamente, či na poľu, všade kde sa pozriete zbadáte minimálne jedného škodcu ako ho nazývam ja. Pišta sas hovorí, že nie škodca ale škodnú. Pišta by najradšej išiel na exkurziu do Devínskej ako tam riešia škodnú, ale chce sa vyhnúť raSIStickým atakom a tak pije osve v pohostinstve v Kasse, lebo škodných SISľov vidí aj na Tatroch a oči mu smerujú aj na repliku AK 47, ktorá visí na stene za výčapom.

Nič menej synonymum pre tohto požierača peňazí daňových poplatníkov v tomto prípade nie je podstatné.

Dosť veľa starých politických harcovníkov v rámci slovenskej partokracie si urobilo z politiky živnosť, resp. podnikanie.

Viac: http://korzar.sme.sk/c/5527412/v-kosickom-starom-meste-nebudu-pred-volbami-prepustat.html

V zmysle obchodného zákonníka a § 2 sa  Podnikaním rozumie:

  1. sústavná činnosť vykonávaná samostatne podnikateľom
  2. vo vlastnom mene a
  3. na vlastnú zodpovednosť
  4. za účelom dosiahnutia zisku.

Podnikateľom podľa obchodného zákonník je aj osoba, ktorá podniká na základe iného než živnostenského oprávnenia podľa osobitných predpisov.

Naša skupinka si dovoľuje za osobitné predpisy považovať aj zákon o voľbách do NR SR, zákon o voľbách do samosprávnych krajov a zákon o voľbách do orgánov samosprávy obcí, hoc uznávame, že právne sa na to takto pozerať nedá, ale ľudsky, z pohľadu obyčajného človeka určite áno.

Takže všetci poslanci by mohli sami podľa zákona znížiť svoj počet. Dobrovoľne, slobodne, v rámci šetrenia peňazí daňových poplatníkov. Nepotrebujú na to ani referendum ani nič iné.

Ale oni nie. Neurobia to, ani BOHovi. Raz sa nechali zvoliť v mene strany, na zodpovednosť strany a potom podnikajú za účelom zisku pre stranu a pre seba dokiaľ a dokedy šedá.

Podnikajú viac ako menej na úkor občanov. Bez akéhokoľvek rizika, minimálne 4 roky a mnohí už aj celé desaťročie. Znechutili ľudí tak, že im stačí, hlavne v komunálkach, aby ich volili ich straníci a ich fajta a majú JOB.

JOB politika, resp. úradníka. Ak by sa znížil  ich počet o 7 % tak to ani nik nezbadá. Ak by sa znížil ich počet o 17 % tak to zbadá upratovačka na úrade, lebo bude mať menej na pratanie toho svinstva čo po sebe vysedávania v kancelárii zanechali a ak by sa znížil ich počet o 27 % tak vtedy by to snáď pocítili konečne všetci. My ľudkovia by sme ušetrili na ich platoch a ostatní politici, úradníci by museli heroicky pracovať a nahradiť heroické výkony prepustených bývalých kolegov

Politici však nezrušia svoje výhody dobrovoľne. Musíme ich donútiť. Pištov smer vystrieľať ich ako škodnú nemožný je. Jediná cesta a začať treba už v komunálnych voľbách, je poslať ich do večných lovíšť, tak že ich priatelia moji pravdivý nezvolíme. Treba zvoliť nových. Neni čo stratiť, horšie už ani snáď nemôže byť.

V záujme predchádzania problémom som požiadal výčapníka, aby repliku AK 47 zložil zo steny a odniesol do skladu. Náš diamant spolu s Vami dokáže poslať do večných lovíšť niekoho aj demokraticky o to viac, že Joseph G z Medzeva bol zakladateľom Verejnosti proti násiliu v Medzeve a má s tým ako vykrútiť boľševikovi a kapitalistovi krkom skúsenosti.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 490245x
Priemerná čítanosť článkov: 3335x

Autor blogu

Odkazy