Založ si blog

Zdvihni prdel, dožer čipsy, vypni net a prejdi 100 metrov

Toto je brutálna výzva občanom potom, čo nechápem niektoré články právnikov amatérov o referende, potom tiež, čo ma čiastočne trošilinku nasrali drísty, ktoré som dostal mailom ako reakciu na môj článok http://vladimirgurtler.blog.pravda.sk/2010/09/17/referendum-a-vrahovia-demokracie/

a potom, čo som vydávil raňajky, keď som videl v ranných Tatroch a v dnešných novinkách terajších falošných politikov – tí čo odmietajú referendum sú ……………a tí čo ho falošne podporujú sú…………….., momentálne nepodstatné akí sú.

Tu, teraz a aj v každých voľbách, referende totiž ide nie o politikov, o mňa, o štyri oriešky pre Popolušku, ale aj o Teba a Tvoju budúcnosť.

Ide  totiž o princíp. Ide o princíp demokracie. Ide o to, či princíp demokracie svojou účasťou podporíš. Nehovorím Ti teraz ako voliť, koho voliť, čo zakrúžkovať.

Ísť voliť, ísť na referendum je Tvoje právo. Volebné právo je základný princíp demokracie a výsledok volieb je výsledok základného princípu demokracie.

Nechcem od Teba veľa, domnievam sa.

Chcem od Teba len, aby si zdvihol svoju prdel a prešiel 100 metrov do volebnej miestnosti.

Prestaň sa furt na niečo vyhovárať. Prestaň žrať tie hnusné, nezdravé čipsy, prestaň na pár minút pozerať ten debilný film či telenovelu, odpoj sa na chvíľu od netu a urob pár krokov.

Vo svojom živote si stratil už toľko času hlúposťami, prešiel si kilometre zbytočne.

Zdvihnúť teraz prdel, premrhať  pár minút Tvojho života a prejsť 100 metrov pre nie zlú vec je popri Tvojich doterajších životných stratách a omyloch úplná malina.

Ak po 40 rokoch socializmu, čo si držal hubu a krok teraz neurobíš pár krokov a nenájdeš dôvod prečo sa zúčastniť tak,…………………………..

Áno, je to Tvoje demokratické právo, nevoliť, neurobiť aspoň pár krokov.

Nemusíš kandidovať, aby si niečo zmenil ak nechceš, ale aspoň tých pár krokov by si mohol urobiť.

Ak neurobíš nič, ani aktívnym prístupom, ani aspoň pasívnou účasťou a hodením lístka vo volebnej miestnosti, tak potom drž hubu. SHUT UP.

A nepindaj na všetko okolo, lebo si neurobil pre zmenu nič.

Keby si hoci aj celú hodinu svojho života venoval hoc aj každý rok návšteve volebnej miestnosti, tak Slovensko mohlo vyzerať inak a byť inde.

Ak však na to všetko serieš, tak sa nediv, že terajší politici serú na Teba a pri dobrom vínku vo vieche sa rehocú, akí sú Slováci sprostí a ako málo voličov a kámošov im stačí mať, aby si žili ako prasce v žite a Ty si robil ako otrok.

Otrok, ktorý ani nezdvihne svoju demokratickú prdel, lebo radšej žerie čipsy, pije pivo a pindá.

Viem, urobiť ten krok a postaviť sa z gauča pohodlnosti a rezignácie je tak ťažké.

Paradoxne na rozdiel od Teba, ten dôchodca sa postaví a ide voliť aj zo smrteľnej postele.

Dôchodca – napr. Tvoj otec nakoniec vo voľbách rozhoduje o osude svojho syna, dcéry, vnúčat.

Hm….v živote je to asi naozaj tak, že Otec Ťa stvoril a do svojej smrti, tak či onak určuje Tvoj osud.

Ibaže máš tú odvahu, máš gule zobrať svoj osud do svojich rúk a urobiť ten prvý krok pre zmenu.

Pohoda priatelia moji pravdiví a dúfam, že som niektorých neurazil. Bolo a je to myslené v dobrom. Taká špecifická snaha o mobilizáciu ľudí, ktorí už rezignovali.  🙄

Názor vyjadruje slobodný názor a súkromné stanovisko vladimíra gurtlera, a slobodné a súkromné a nezávislé stanoviská a názory a pod. vyššie menovaného budú, resp. môžu byť niekedy viac a niekedy menej prezentované aj na www.vladimirgurtler.sk

BTW.

Akurát došiel Joseph G. a doniesol nejaké pifká. Pišta zajtra donesie nejaké dobré pečko, aby sme pokukali a Tóno kúpil slaninkové čipsy. Mal by dôjsť aj Richard s nejakou trávou. Koks do Košicoch nechce nosiť, vraj si dáme na párty v Ba. Tento víkend nás páni a dámy čaká fuuuuucking goood weekend. U can join us, as well as Richard does. Úfam, že tých pár krokov ešte zvládneme. 😎

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 492376x
Priemerná čítanosť článkov: 3349x

Autor blogu

Odkazy