Založ si blog

Hnus, špina, podvod na voličoch alebo ako sa robí politika strán.

Politika strán za posledných dvadsať rokov je jasná: Obsadiť svojimi ľuďmi štát, štátnu správu, samosprávu a hor sa inkasovať prachy z daní občanov. Sem tam niečo aj ukradnúť, voličov a iné subjekty oklamať, podviesť a hlavne málo robiť a veľa troviť.

Za prachy, kvôli získaniu prachov, moci a funkcií urobia usmievaví politici čokoľvek. Myslel som, že napíšem, že poprú aj vlastné svedomie, česť a charakter. Ale zarazil som sa.

Mám totiž za to, že oni v skutočnosti žiadnu česť, žiadne svedomie ani žiadny charakter nemajú.

Dole čítate priatelia pravdy pravdiví čistú, čistučkú pravdu, čoho všetkého sú títo judáši, farizeji, klamári a podvodníci schopní.

PRAVDIVÝ PRÍBEH

Mesto je skutočné: Košice

Mestská časť je skutočná: Staré Mesto

Kandidáti na poslancov sú skutoční: Uvedené sú iniciálky osôb

Príklad v mestskej časti Staré Mesto (mimochodom Košice majú 22 mestských častí) o tom, ako sa robia koalície a ako sa podporujú navzájom medzi sebou.

Mestský poslanec za Staré Mesto v Košiciach:

  1. O.B. – SMER a MOST-HÍD
  2. G.H. – SDKÚ-DS, KDH, SMK-MKP
  3. N.L. –  SDKÚ-DS, KDH, SMK-MKP

Miestny poslanec košickej mestskej časti Staré Mesto:

1. O.B. – SMER – SD

2. G.H. – SDKÚ-DS, SaS

3. N.L. – KDH, MOST-HÍD, SMK-MKP

Pána O.B. za mestského poslanca MOST-HÍD podporuje, ale toho istého pána už  MOST-HÍD za miestneho poslanca nepodporuje, lebo pre zmenu podporuje za miestneho poslanca pána N.L..

Pána G.H za mestského poslanca KDH podporuje, ale toho istého pána už KDH za miestneho poslanca nepodporuje, lebo pre zmenu podporuje za miestneho poslanca pána N.L..

Pána G.H. za mestského poslanca SaS nepodporuje, ale toho istého pána už  SaS za miestneho poslanca podporuje.

Pána N.L. za mestského poslanca SDKÚ-DS podporuje, ale toho istého pána už SDKÚ-DS za miestneho poslanca nepodporuje, lebo pre zmenu podporuje za miestneho poslanca pána G.H.

Podľa výsledkov rozpočtového hospodárenia za rok 2004 na úrovni mesta len skutočné výdavky na správu Magistrátu mesta Košice, vrátane odmien a iných náhrad poslancom mestského zastupiteľstva predstavovali takmer 130 mil. Sk. Na úrovni mestských častí výdavky na správu miestnych úradov, vrátane odmien a iných náhrad poslancom predstavovali spolu takmer 210, 5 mil. Sk Viac: http://www.7statocnych.sk/mestske-casti/

Čo k hore uvedenému dodať ? Dodal by som niečo vulgárne. Vy priatelia pravdiví ?

Mnohí z „akože politikov“ mi vyčítajú, že vraj som vulgárny, a keď ma vidia radujú sa a tešia. Všade mám dvere otvorené, lebo dokážem vidieť s mojimi dioptriami aj pod prah.

Žiaľ, niekedy majú pravdu a sem tam, sa ako nepraktizujúci kresťan katolík nechám uniesť, a som vulgárny.

Na rozdiel od nich nevulgárnych, však ale nie som SVIŇA judášska a farizejská.

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 491466x
Priemerná čítanosť článkov: 3343x

Autor blogu

Odkazy