Založ si blog

7statočných navštívilo Cigáňov na LUNÍKu IX (časť 2)

7statočných drží slovo a namiesto rečí koná. Dňa 26.9.2010 poobede navštívilo 7statočných rómskych spoluobčanov na Luníku IX.

Návšteva 7statočných na Luníku 9 prebehla v relatívne pokojnej a priateľskej atmosfére. Okrem špecifického zápachu sme stretli mnoho malých Cigánčiat a porozprávali sa s niekoľkými dospelými Romákmi.

CIgáň, a či Rom? To je ako hamletovská otázka" „Byť, a či nebyť?“ alebo "Biť a či zabiť, ak niekto kradne, vraždí a § 203 TZ"

CIgáň, a či rom? To je ako hamletovská otázka" „Byť, a či nebyť?“ alebo "Biť, a či zabiť, ak niekto kradne, vraždí a §203 TZ?"

Prečo 7statočných malo odvahu prísť aj bez ochranky na Luník 9 a prečo nie Knapík, Kažimír, Raši a iní Hlavoúni?

Ak chcete priatelia moji pravdiví aj smell Luník 9 a little bit more, tak pls pozrite video:

http://www.youtube.com/watch?v=3gMz7WGSczQ

Atmosféra na Luníku 9 bola aj kvôli dažďu hustá, avšak napriek rôznym varovaniam ju nehodnotím ako totálne desivú. Prechádzka Luníkom IX určite  nie je žiadna prechádzka záhradou plnou ružových ruží a bielych ľalií, ale každý kto navštívil Streets in The Bronx v USA vie porovnávať a rozdiely sú mizivé.

Cigáň skoro nikdy neurobí nič len tak a už vôbec nie zadarmo. Buď chce love alebo eura alebo klobúk alebo dačo iné.

cigáň neurobí nič zadarmo ale chce šicko zadamo.

cigáň neurobí nič zadarmo ale chce všetko zadarmo.

Stranícki nákupčí hlasov na Luníku 9 by o tom vedeli rozprávať a tak ani nám nechcel Romák dať podpis pod petíciu len tak, iba za LOVE. Ak chcete priatelia moji pravdiví aj smell Luník 9 a little bit more, tak pls pozrite video:

http://www.youtube.com/watch?v=Uhea-4NTlg8

Niekoľko ďalších súkromných záverov Vladimíra Gurtlera z návštevy 7statočných na Luníku 9:

3.    Romáci v podstate nie sú zlí ľudia. Musia byť však takmer neustálou pod kontrolou. Ak nad nimi nestojí niekto, kto by ich kontroloval a stále motivoval upadajú, klesajú dole a zvyšuje sa pravdepodobnosť páchania trestných činov.

4.    Veriť rečiam mnohých Romákov je ešte väčšie riziko ako veriť X krát trestanému basistovi, že nespáchal žiaden trestný čin a ten dedko dal obvinenému peniaze dobrovoľne a pri odchode z pošty spadol a rozbil si sám hlavu.

Tak či tak, s Cigánmi treba aspoň komunikovať. Človek sa niečo naučí a aj Romáci sa niečo naučia a snáď sa niekedy s Romákmi aj niečo podarí.

Hlavne keď dôjdu peniaze z eurofondov. Úradníci a ďalší pracovníci na košickom magistráte budú mať prácu pre prácu.

Hoc pri štýle riadenia, ktorý funguje na magistráte mesta Košice a niektorých mestských častí je miera úspešnosti využitia financií z eurofondov na cigáňov viac ako otázna.

Názor vyjadruje slobodný názor a súkromné stanovisko vladimíra gurtlera, a slobodné a súkromné a nezávislé stanoviská a názory a pod. vyššie menovaného budú, resp. môžu byť niekedy viac a niekedy menej prezentované aj na www.vladimirgurtler.sk


Oficiálne stanoviská platformy nezávislých občanov 7statočných sa nachádzajú iba v sekcii Oficiálne stanoviská na www.7statocnych.sk

Vymazané blogy

25.01.2012

Vymazané blogy Áno bratia a sestry v Kristu na Slovensku. Ozývam sa ku Vám po dlhej predlhej dobe na mediálnom nosiči pravdy nepravdivej farizejskej nie preto, že chcem, ale preto, že musím. Lebo pravdu vždy treba hovoriť aj keď Farizeji a Judáši (Fajovia) Vám napriek a naprieky robiť budú. Po upozornení od fanúšikov mojich som sa pozrel na môj blog pravdy, kde som publikoval [...]

Košický diamant žije a prežije

26.02.2011

aj nepriazeň pravdy, nepriateľov pravdy a iných Farizejov a Judášov. Ocitli sme sa na blackliste pravdy ako ste si už (ne) priatelia KassaDiamondu určite všimli. Je tomu už temer mesiac. Aby sme Vám priatelia pravdy pravdiví a aj iní teda objasnili, že čo, prečo, načo, začo a aj na základe Vašich dopytov, že prečo to tak skončilo, tak uverejňujeme tento blok atak a ako [...]

Pet fľaškou KassaDiamondu nie na porsche ale s Phil Collinsom

30.01.2011

Áno priatelia, košický diamant aj v časoch zimy a nepriazni počasia robí na Slovensku neobvyklé veci. btw. vo Švajčiarsku je to bežné. Dneska uplynulo 60 rokov od úmrtia Ferdinanda Porsche a zároveň tiež 60 rokov od narodenia Phila Collinsa. Tieto dve udalosti presvedčili wodcu, aby sme ho presvedčili a povozili sa všetci priatelia pravdy na wodcovom kabriolete, zababušení, [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vladimirgurtler

o práve a spravodlivosti, ekonomickej kríze, budúcnosti ľudstva, a o iných obyčajných neobyčajných veciach, či ľuďoch. V predvečer 7.septembra 2010 bola podpísaním DEKLARÁCIE pre nové KOŠICE založená platforma nezávislých občanov 7statočných a stal som sa jej hovorcom. Ako nezávislý kandidát za 7statočných som bol Košičanmi v komunálnych voľbách dňa 27. novembra 2010 zvolený za poslanca miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Sever. 7statocnych.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 491949x
Priemerná čítanosť článkov: 3347x

Autor blogu

Odkazy